Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszerre leszünk terhesek a...

Egyszerre leszünk terhesek a közvetlen koleganőmmel, ahol ketten dolgozunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem már van egy kislányom, és neki is egy kisfia, viszont mindkettőnkben megérett az hogy újra terhesek legyünk. de ebben a munkakörbe csak mi ketten vagyunk, és elég nehézkes a betanulás. Nekem az a bibi hogy idén márciusba álltam vissza munkába, ugyanoda, de úgy gondolom hogy mégis jöhet a kistesó. A főnököm elég arogáns és szigorú, nem is enged ugy szabadsagra ha mindkettonk hianyzik. Teljesen gyomoridegem van hogy mi tévő legyek. Biztos hogy pikkelni fognak rám ( ránk ) de nyilván a család a legfontosabb.

szept. 4. 23:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

8 éve vagyok vezető, szigorú de végtelenül normálisnak mondanak. Ha a főnököd szigorú és arrogáns akkor méginkább elvárja hogy szólj neki. Ugyanis ő tisztában van azzal hogy nem tud mit tenni se törvényileg, se emberileg és neked a család a legfontosabb.

Azt viszont elvárhatja jogosan hogy jelezz neki és fel tud készülni a helyzetre. Nem az lesz hogy teherbe estek és mindketten csak annyit mondotok: Csá, én léptem.

szept. 6. 09:14
 22/25 anonim ***** válasza:
38%
21-es viccelsz? Én vezetőm azt sem akarta elfogadni hogy q szabadnapom betegszabivá alakult a gyerek miatt... fel kellett lapoznom a munkatörvénykönyvét mire végre igazat adott nekem. Ne tudd meg milyen mocsok vezetők vannak.
szept. 6. 09:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok.

Nem ez a lényeg, hanem az hogy mindenkinek van egy főnöke és a kérdezőtől ez a korrekt hozzáállás. A főnök a feje tetejére is állhat... Ha eszkalálódik a dolog, nem lehet belekötni és ez a lényeg.

Bármi van és akármilyen a főnök, mindig ki kell állni magunkért.

Sajnos lassan érkezik a vezetőknél a nyugatiasodás.

szept. 6. 09:26
 24/25 anonim válasza:
85%
Két külön hapitól legalább?
szept. 6. 09:56
 25/25 A kérdező kommentje:

24es valaszadó!

Mindketten normális dolgozó anyák vagyunk. Az hogy pont egyszerre érett meg bennünk hogy újra szüljünk nem tehetünk róla. Nyilvan nem megbeszeltuk mert ilyen nincs hogy pont egyszerre pont akkor… de en is aprilis vegere vagyok ki kiirva ő pedig április eleje. Azert varnek meg a fonokkel, mert 8 hetes vagyok. 12 hétig szeretnék vàrni

szept. 8. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!