Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszerre leszünk terhesek a...

Egyszerre leszünk terhesek a közvetlen koleganőmmel, ahol ketten dolgozunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem már van egy kislányom, és neki is egy kisfia, viszont mindkettőnkben megérett az hogy újra terhesek legyünk. de ebben a munkakörbe csak mi ketten vagyunk, és elég nehézkes a betanulás. Nekem az a bibi hogy idén márciusba álltam vissza munkába, ugyanoda, de úgy gondolom hogy mégis jöhet a kistesó. A főnököm elég arogáns és szigorú, nem is enged ugy szabadsagra ha mindkettonk hianyzik. Teljesen gyomoridegem van hogy mi tévő legyek. Biztos hogy pikkelni fognak rám ( ránk ) de nyilván a család a legfontosabb.

szept. 4. 23:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Azert mondtam hogy az leszunk. Mert mindkettőnknek pozitiv lett a teszt , 1 honapon belül..
szept. 5. 09:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
11# bocsi de elég hülyén fogalmazol vagy csak kamuzol mert leszóltak, hogy mit izgulsz előre? Most az vagy vagy nem??
szept. 5. 10:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben még csak megérett a gondolat a terhessegre, aztán hirtelen mindketten 1 hónapja terhesek.
szept. 5. 10:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudsz magyarul? A szó, amit keresel, a LETTÜNK.
szept. 5. 10:52
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Nah ne mar. Ez nem igy mukodik. Egyikkel azonnal teherbe estem, masikkal 3 evet vartam. Abszolut ne vard azt hogy azonnal terhes leszel:DD. Az a legritkabb. Egy honapban kb 25% esely van csak ra,ha mindkettotok tokeletesen egeszseges is.
szept. 5. 10:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Honnan a francból tudod, hogy egyszerre lesztek terhesek?

Bárcsak én is ki tudnám számítani, mikor leszek terhes 😆😆

szept. 5. 11:50
 17/25 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem úgy értette, hogy nem fognak tudni dolgozni a terhesség és gyermekgondozás miatt. Most is terhesek, de még egy darabig azok is lesznek, tehát ilyen értelemben korrekt a jövőidő.

Kérdező, most egyszerűen el kell tűrni ezt a helyzetet. Ez van. Nem a te problémád, hanem a főnöké. Ha nem lenne egy arrogáns majom, akkor nem az utolsó pillanatban szólnátok. És simán lehet hogy nem marad meg mindkét baba sajnos.

szept. 5. 12:27
 18/25 anonim válasza:
100%
Azt írja márciusban ment vissza...
szept. 5. 12:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mi a kérdés? Ha már terhesek vagytok, mi az, hogy mitévő legyél? Dolgozz, amíg tudsz, aztán elmész szülni. Ha köcsög lesz emiatt a főnök, akkor elmész táppénzre.
szept. 5. 12:52
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem "leszünk" terhesek hanem " vagyunk" terhesek...
szept. 5. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!