Egyszerre leszünk terhesek a közvetlen koleganőmmel, ahol ketten dolgozunk. Mit tegyek?
Egyrészt egy fiktív problémán görcsölsz.
Másrészt MÁS problémáján görcsölsz.
Ki a bánatos lóf*szt érdekel, hogy hogyan fogják megoldani, már bocsánat? Kérdezem ezt úgy egyébként, hogy női vezetőként szintén nem volt olyan könnyű az utódom betanítási folyamata és nem volt felhőtlen az öröm a vezetőség irányából, amikor jeleztem, hogy érkezik a második gyerkőc is, de mindig végtelenül korrektek voltunk kommunikációban egymással, így nincs neheztelés egyik oldalról sem, várnak vissza. Belekalkulálták, hogyha fiatal nőt vesznek fel, az ezzel jár. Ha kettőt ugyanoda, az meg végképp. Nem a te dolgod, hogy a vezetőid hogyan kezelik majd a még meg sem lévő helyzetet. Mellesleg tudom rossz hír, szeretjük azt gondolni, hogy ez nem így van, de valójában MINDENKI pótolható.
Mi egyszerre lettünk várandósak a kolléganőmmel (bár egyikünk sem tudott a másikról). Ő most ment el szülésire, én elvetéltem 9 hetesen.
Ha azt gondolod, ez a sztori ilyen egyszerű, akkor...
Teljesen felesleges ilyen dolgokon stresszelj, amíg még semmi sem biztos.
Amúgy meg hajrá, majd megoldják a "problémát"! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!