Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszerre leszünk terhesek a...

Egyszerre leszünk terhesek a közvetlen koleganőmmel, ahol ketten dolgozunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem már van egy kislányom, és neki is egy kisfia, viszont mindkettőnkben megérett az hogy újra terhesek legyünk. de ebben a munkakörbe csak mi ketten vagyunk, és elég nehézkes a betanulás. Nekem az a bibi hogy idén márciusba álltam vissza munkába, ugyanoda, de úgy gondolom hogy mégis jöhet a kistesó. A főnököm elég arogáns és szigorú, nem is enged ugy szabadsagra ha mindkettonk hianyzik. Teljesen gyomoridegem van hogy mi tévő legyek. Biztos hogy pikkelni fognak rám ( ránk ) de nyilván a család a legfontosabb.

szept. 4. 23:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Én jeleztem a főnökömnek amikor mentem vissza, hogy babát tervezünk. Ha mind a ketten jeleztétek volna, akkor keres valakit addig a helyetekre akit betudtok tanítani amég babáztok. Nyílván nem kötelező bejelentened a terveidet és jogodban is áll nem elmondani, de lehet így lett volna fer, ha te nem szeretnéd, hogy pikkeljenek rád. Ezzel igazából már semmit nem tudsz kezdeni
szept. 4. 23:47
 2/25 A kérdező kommentje:
Igen, csak nem akarnank elszolni magunkat mert 3 hónapig nem mondjuk senkinek. Előre én sem tudtam mikor szeretnék. De most úgy voltam vele hogy nincs mire vàrni😊😊
szept. 4. 23:55
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
Jól értem, hogy még nem is vagytok egyiken sem terhesek? Mert ha igen, akkor egyelőre ne stresszelj fiktív problémákon...
szept. 5. 00:49
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is az a kérdésem hogy jól értem - e Hogy még nincs baba, de már előre stresszeltek? És ha csak fél vagy 1 év múlva jön össze? Sosem tudhatjatok. Majd raer akkor aggódni ha ott a baba a pocakban, és 12.hetes terhesek elmultatok.
szept. 5. 00:52
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Pszichoterápiát javaslok. Olyat, ami leföldel a valóságba. Nem fogok hazudni, hogy normális ez, amit ide írtál. Előbb az elme legyen rendben.
szept. 5. 05:52
 6/25 anonim válasza:
88%
Ezen most csak röhőgni lehet
szept. 5. 07:14
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Hacsak nem vagy jósnő, akkor szerintem sürgősen felejtsd ezt el, hogy "egyszerre lesztek terhesek". Előfordulhat, hogy lesz átfedés a terhességetek között, de az is, hogy nem... Majd a tényleges problémán stresszelj (bár szerintem az is nonszensz; nem nektek, hanem a munkáltatótoknak kell ezt megoldania!!!)
szept. 5. 07:16
 8/25 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt egy fiktív problémán görcsölsz.

Másrészt MÁS problémáján görcsölsz.

Ki a bánatos lóf*szt érdekel, hogy hogyan fogják megoldani, már bocsánat? Kérdezem ezt úgy egyébként, hogy női vezetőként szintén nem volt olyan könnyű az utódom betanítási folyamata és nem volt felhőtlen az öröm a vezetőség irányából, amikor jeleztem, hogy érkezik a második gyerkőc is, de mindig végtelenül korrektek voltunk kommunikációban egymással, így nincs neheztelés egyik oldalról sem, várnak vissza. Belekalkulálták, hogyha fiatal nőt vesznek fel, az ezzel jár. Ha kettőt ugyanoda, az meg végképp. Nem a te dolgod, hogy a vezetőid hogyan kezelik majd a még meg sem lévő helyzetet. Mellesleg tudom rossz hír, szeretjük azt gondolni, hogy ez nem így van, de valójában MINDENKI pótolható.

szept. 5. 07:47
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
A 12. Hétig nem kell bejelnteni, addig amíg meg nincs baba röhejes ezen kattogni.
szept. 5. 08:10
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi egyszerre lettünk várandósak a kolléganőmmel (bár egyikünk sem tudott a másikról). Ő most ment el szülésire, én elvetéltem 9 hetesen.

Ha azt gondolod, ez a sztori ilyen egyszerű, akkor...

Teljesen felesleges ilyen dolgokon stresszelj, amíg még semmi sem biztos.

Amúgy meg hajrá, majd megoldják a "problémát"! 😊

szept. 5. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!