Akik lombikoztak, és sikerült, otthon maradtatok a beültetést követő 2 hétben vagy dolgoztatok?
Egész végig otthon maradtam terhesség alatt is. Ülő, irodai jellegű munkát végeztem, de eszemben sem volt stresszelni, mert az ott volt elég. Amúgy is lett annyi probléma, hogy azzal nem dolgozhattam volna, ha akarok sem.
A reprodukciós intézeti doki is táppénzt javasolt az ambuláns lapon, beültetéskor. Volt egy enyhe túlstimulációm a leszívás után, ami a HCG hormon termelődésére bedurvult.
Az inszemek után dolgoztam , irodai munka, nem sikerült egy sem a négyből.
Az első lombik sikeres volt. A leszívás utáni 2 nap még dolgoztam de a beültetés után 3 hétig táppénzen voltam. Azért délelőttönként otthonról pár órát dolgoztam de nem kellet kelnem, bejárni, többször pihentem napközben. A sportot abbahagytam.
Azért dolgoztam otthonról hogy ne maradjak el teljesen, mert ugye a munka megvárt volna mire visszamegyek. Így a legfontosabbakat megcsináltam otthonról, a többi meg ráért, az is megvárt.
Azóta is dolgozom, most vagyok a27. hétben.
4
Mindenkinek adnak táppénz javaslatot a beültetéstől.
Mármint hogy érted, beültetés napján lehet-e utazni?
Mi 1,5 órára laktunk a meddőségi központtól, így muszáj volt utazni, kocsival mentünk oda-vissza, sikerült a beültetés, de amúgy nem ezen múlik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!