Lehet terhes valaki, ha orvosi utasítás nélkül elkezd csak Clostit szedni?
A nővéremnek hiányzik az egyik petefészke, és nincs ovulációja egyáltalán. Elkezdte a lombik programot az előző pasijával, kapott Clostit meg vérhigítót, talán más fontos gyógyszert nem is, és megcsináktak 3 inszemet. Kiderült, hogy a csávó mindig a mintaadás előtt, hogy írjam szépen, csak a második mintát adta le, hogy minél kevesebb spermium legyen a mintában. Végül az első lombik előtt otthagyta. Most másik pasija van a nővéremnek, aki úgy tudja, hogy a nővéremnek nem lehet természetes úton gyereke, és az a nővérem terve, hogy elvileg neten lehet rendelni (és rendelt is) egy Clomid nevű gyógyszert, ami ugyanaz, mint a Closti. De külföldről házhoz adják vény nélkül. Szóval az a terv, hogy ezt szedi, és titokban teherbe ejteti magát. Két kérdésem van. 1. Létezik, hogy külföldről lehet berendelni itthon vényköteles gyógyszert, vagy épp patkány mérget kezdett szedni? 2. Van esélye bármilyen orvosi kontroll nélkül, csak vakon gyógyszert szedve teherbeesni? Folyamatos orvosi kontroll nélkül egyáltalán nincs ovulációja.
Azért érdekel, mert rendkívül pofátlanságnak tartom a tervét, és szólok a pasinak, ha ez tényleg működhet. De ha valószínűleg nem működik, akkor nem pofázok bele, nem hiányzik ez a hátam közepére sem. Próbáltam a nővéremmel beszélni, de ismerem annyira, hogy tudom, hogy meg fogja csinálni, max nem mondja el.
Működhet,viszont óriási felelőtlenség. Clostival egyszerre több petesejtje is megérhet,ami kontroll nélkül sokszoros terhességet is jelenthet. Az,hogy külföldről rendel be random gyogyszereket, az meg baromi veszélyes.
Ahhoz inkább nem is szólok hozzá,hogy ezt a pasija tudta nélkül csinálja..
Igen, van esélye.
Meg annak is, hogy kontroll nélkül hyperstimulációs szindrómája lesz, meg arra is, hogy véletlen akár többes ikerterhességet csinál.
Én láttam már clostys akcióból hatos (!!!!!!) ikerterhességet. Pedig ott még nem is magától szedte az illető:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!