Mit jelenthet a terhességi teszt utasításán ez?
Figyelt kérdés
Ma vásároltam egy kazettás terhességi tesztet amit pipettaval kell csepegtetni. Azt írja, hogy "A vizsgálat előtt hagyja a vizeletmintát szobahőmérsékletűre melegedni." Ezt miért kell? Ha nem hagyom nem ad jó eredményt? De a vizelet eleve meleg, nem?aug. 15. 20:09
1/11 anonim válasza:
Én itt arra gondolok, hogy van aki elteszi a mintát a hűtőbe. Amikor kiveszi nem lehet hideg vizelettel, de lehet valaki tud okosabbat is mondani rá. Én egyből csináltam meg mindig, nem volt probléma belőle.
2/11 anonim válasza:
Sose olvastam ilyet, mindig friss vizelettel végeztem az összeset (jópár félét próbáltam.)
Mindig valós eredményt mutatott mind.
Ha terhes voltam, pozitív, ha nem, negatív volt az összes.
Szerintem ne foglalkozz ezzel...
3/11 A kérdező kommentje:
Én is rengeteg féle tesztet csináltam már és ez meglepett. Gondoltam ki írom hátha, de valóban lehet az amit az első írt :) köszönöm nektek!
aug. 15. 20:19
4/11 A kérdező kommentje:
Aktus utan 19 nappal gondolom a 20-as érzékenységű teszt valós eredményt mutat
aug. 15. 20:23
5/11 anonim válasza:
Már megint egy új kérdést írtál ki...
Minek?
6/11 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés ha elolvastad volna tudnád miről szólna :)
aug. 15. 20:26
7/11 anonim válasza:
10-est kéne inkább.
De a lényeg, mikor kéne megjönnie.
Mert nem az aktus ideje a lényeg, hanem hogy mikor volt peteérés.
Ugyanis a hímivarsejt aktus után 5 nappal is képes még életben maradni és megtermékenyíteni.
8/11 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg, hogy nem jött meg. Mensi előtt voltunk együtt 3 nappal és késett 2 hetet. Majd 2 hét után volt egy 1 napos vérzésem. Ezért gondoltam tesztelek
aug. 15. 20:29
9/11 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Na, mégse volt pozitív a teszt? Minek kell össze-vissza hazudozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!