Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Premens tabit szedek. A...

Premens tabit szedek. A barnázás ezért lehet? Pár napja szedem a doki utasítására?

Figyelt kérdés
3 hónapig kell szednem ha nem lesz baba akkor ultrahanggal figyelik majd a peteérést és clostyt kapok. Iszom a cicka teát is. Nektek volt barnázás vagy más mellékhatás? Sikerült a baba és ha igen mennyi időre rá sikerült a baba?
2013. márc. 16. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért ajnálotta a doki, mi a bajod?
2013. márc. 16. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Én egyelőre inkább laikusként tudok hozzászólni a témához, 2 hete szedem. Nálam most gyakoribb az erős görcsölés, pedig még nem most kell, hogy megjöjjön, barnázás nincs, de szokott lenni mensi előtt és után is.

Előfordulhat, hogy barnázgatsz, bár ez inkább az első 1-2 hónapban. A homeos gyógyszerek átmenetileg erősíthetik a kellemetlen tüneteket, így hosszabb távon lehet megállapítani, hogy tényleg hatnak-e. Gondolom alacsony progeszteronra kaptad, ezért megy mellé a Closty is, hogy legyen peteérésed.

2013. márc. 16. 17:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azért írta mert az endo dokimmal megbeszélték, hogy ez legyen mert kicsit túlműködik a pajzsmirigyem. 5 napja szedem és puffadok most meg barnázás van bár lehet, hogy peteérés mert a 14. napon vagyok de sosem 28 napos a ciklusom, hanem van hogy 40 és volt már 2x 70napos is. Ezért is kaptam ezt a gyógyszert mert a doki mondta próbáljuk meg 3 hónapig és ha nem sikerül akkor utána clostyt kapok ellenőrzés mellett. Én bízom ebben a tabiban de kicsit megijedtem a barnázástól. Remélem nem sok a teákkal együtt.
2013. márc. 16. 17:58
 4/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
hát szerintem ez nagyon nem egy jó megoldás a te problémádra. Az endo dokinak pajzsmirigy gyógyszert kellett volna felírni és attól - ha csak ennyi a probléma - pár hónap alatt rendeződne a ciklusod, de ha az nem is, a hormonjaid igen, és teherbe tudnál esni, legfeljebb nem a ciklus 14. napján, hanem később. Hidd el tudom miről beszélek, nekem a 30. napon sikerült teherbe esni, IR-es vagyok, de az én endo dokim foggal-körömmel tartott volna vissza a clostytól, ha egyáltalán eszembe jut beszedni...
2013. márc. 16. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát már nem tudom mit tegyek már piros vérem jön és a ciklus 14. napján vagyok. Eddig nem volt ilyen és tuti a bogyótól van. Lányok most szedjem tovább vagy ne. Tanácstalan vagyok teljesen.
2013. márc. 16. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
a dokijaidat sürgősen cseréld le. pm problémàkra kimondottan nem jô. 3. napi hormonsorod meg tudod írni?
2013. márc. 16. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg tudom de minden eredményem jó mert utána néztem a neten és mind a két doki megnézte és mondta, hogy jó. Ráadásul mikor most metntem a dokihoz egy helyettesítő orvos volt egy hölgy és ő is megnézte és azt mondta ez jó. Nem tudom mit csináljak de már alig vártam, hogy peteérésem legyen erre most vérzek. Tanácstalan vagyok szedjem-e tovább. De tényleg a tájékoztatón az van, hogy felerősítheti a premens tüneteket de nem kell megszakítani a szedést, hanem majd elmúlik. Segítsetek mit tegyek?
2013. márc. 17. 06:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, hogy 3 hónap belefér, akkor szedd végig, ugyanis a 3 hó folyamatos szedés után váltja ki a gyógyszer a végleges hatását. Addig előfordulhat, hogy még jobban megkavarja a dolgokat. Sztem egy próbát megér. Nem hiszem, hogy rosszabb akármelyik gyógyszernél, ott is vannak mindenféle mellékhatások.
2013. márc. 18. 09:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam kedves utolsó válaszoló. Már enyhült a vérzés de a bőröm szebb lett és a közérzetem sokkal jobb. Kitartóan szedem és remélem baba is sikerül.
2013. márc. 18. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!