Szerintetek ez pozoziv? Most este cdinaltam ilyen 10es érzékenységivel. Kb 15 percre jött ki. Elvileg utasitás szerint 15 percen belül jo!?
2015. nov. 4. 19:46
3/8 A kérdező kommentje:
Penteken kene megjonnie. Ez ilyen menstruacio elotti teszt,4nappal elotte mar meg lehet csinalni;)hat jo lenne ha igazatok lenne. Tegnap ilyen barna trutyi jott ki belolem.most egy kicsit vilagosbarnas a folyasom.remelem nem lesz gond;(
2015. nov. 4. 20:02
4/8 anonim válasza:
Pozitiv :) Nekem is volt ilyen barnazas.Ismeteld meg a tesztet is majd drukk drukk :)
5/8 A kérdező kommentje:
jujj köszi:) nagyon boldog lennéék, mert PCO-s vagyok és nagyon aggodtam emiatt.
2015. nov. 4. 20:53
6/8 A kérdező kommentje:
most olvasom sok helyen h a predictor early nem jó teszt sajnos, uh elkeseredtem:( sokszor false pozitívat mutat.holnap megpróbálom másikkal
2015. nov. 4. 21:24
7/8 anonim válasza:
Csinaltal uj tesztet? Amugy nem tunik a tegnapi teszted fals pozinak ;)
8/8 anonim válasza:
nekem is 15 perc után ilyen volt,sajna nem lett baba...köv honapban viszont a mensi napján más teszttel erős pozitiv volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!