Mikor mutatja ki a teszt a babat? Nektek mikor mutatta?
Nagyon szeretnenk már babat probalkozunk pár honapja eddig mindig olyan 30. Napra jott meg most viszont kesik mar 3-4 napja.
Kicsi gorcsolesek voltak mintha megjonne de nem jott. A teszt mindennap negativ eddig. Szerintetek lehet baba?
Szia!
Én 2 hét késésnél csináltam egy tesztet, de akkor már nyilvánvaló volt számomra, hogy miért késik. Görcsölések nekem is voltak, mindig azt hittem, hogy na most megjön de nem. 3-4 nap késésnél szerintem már ki kéne mutatnia. Milyen fajta tesztet csináltál?
Inkább vegyél Predictor early vagy Facelle teszteket.
Írtad, hogy pár hónapja próbálkoztok. Még nagyon az elején vagytok, tudom, hogy nehéz, hidd el, de sokaknak 1 év is lehet a teherbeesés, készülj fel erre is lelkiekben, különben bele fogsz bolondulni.
Egy ciklusban 20-25% esély van a teherbe esésre, ha jókor vagytok együtt. Egy év alatt 80% az esély (ha 35 év alatti vagy).
Követed valahogy az ovulációdat? Hány nap telt el az ovulációd óta? Ha már 12-14 nap eltelt, akkor a 10-es teszt már kimutatja.
Érdemes követni az ovulációdat. Nem naptárral, az csak tippel, semmi értelme. Hanem hőmérőzéssel, ovulációs teszttel stb.
A nő egy ciklusban 4-6 napig termékeny, ezt a termékeny ablakot kell eltalálni. Nem olyan sok nap ám 😊
Vagy követni kell az ovulációt, hogy biztosra menjetek, vagy 2 naponta együttlét, hogy növeld az esélyeket.
A fő kérdésre a válasz: egy 10-es érzékenységű terhességi teszt kimutatja már az ovuláció után 11-13 nappal. Akár 10 nappal is, de menjünk biztosra.
A 20-as érzékenységű teszt az esedékes menstruáció napján már szépen mutatja, kb. 14-15 nappal az ovuláció után.
De ehhez követned kell az ovulációdat, tudnod kell 1-2 nap pontosságra.
Ha neked most csúszott 1-2 hetet az ovulációd, akkor a menstruációd ezért csúszik.
Ha valakinek csak 1 hét késés után mutatja a terhességi teszt, az azért van, mert eleve csúszott az ovuláció, csak maximum nem követte, nem tud róla.
Az én 2. Fiam 22.napi ovulacióból született, és 34. Napon lett pozi a predictor.
Ovu teszttel követtem a ciklust, általában a 16-17.napon volt pozitív az ovu teszt és 28.napon jött meg.
Most 21. Napra lett pozitív a teszt, és nyilván nem jött meg 28.on.
Ez is benne van, amíg nem jön meg, van remény.
Nekem 12dpo-n mind2 terhesseget mutatta a teszt, de ugye sose tudhatod mikor van az ovu ezek szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!