Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mutatja ki a teszt a...

Mikor mutatja ki a teszt a babat? Nektek mikor mutatta?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnenk már babat probalkozunk pár honapja eddig mindig olyan 30. Napra jott meg most viszont kesik mar 3-4 napja.

Kicsi gorcsolesek voltak mintha megjonne de nem jott. A teszt mindennap negativ eddig. Szerintetek lehet baba?

aug. 26. 11:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ, hogy melyik teszt. Nincs leírva benne, hogy hányadik naptól mutatja ki terhességet?
aug. 26. 11:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2 hét késésnél csináltam egy tesztet, de akkor már nyilvánvaló volt számomra, hogy miért késik. Görcsölések nekem is voltak, mindig azt hittem, hogy na most megjön de nem. 3-4 nap késésnél szerintem már ki kéne mutatnia. Milyen fajta tesztet csináltál?

aug. 26. 11:58
 3/20 anonim válasza:
100%
Tesztről függ.
aug. 26. 12:06
 4/20 A kérdező kommentje:
Gabriel teszt
aug. 26. 12:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli vizeletből csináltad?
aug. 26. 12:20
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen
aug. 26. 12:22
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem jönne meg egy 10-es érzékenységű tesztet csinálj. Ha tudok egyet javasolni a rossmannos facelle teszt nagyon jó és olcsó is.
aug. 26. 12:25
 8/20 anonim ***** válasza:
50%

Inkább vegyél Predictor early vagy Facelle teszteket.

Írtad, hogy pár hónapja próbálkoztok. Még nagyon az elején vagytok, tudom, hogy nehéz, hidd el, de sokaknak 1 év is lehet a teherbeesés, készülj fel erre is lelkiekben, különben bele fogsz bolondulni.

Egy ciklusban 20-25% esély van a teherbe esésre, ha jókor vagytok együtt. Egy év alatt 80% az esély (ha 35 év alatti vagy).

Követed valahogy az ovulációdat? Hány nap telt el az ovulációd óta? Ha már 12-14 nap eltelt, akkor a 10-es teszt már kimutatja.

Érdemes követni az ovulációdat. Nem naptárral, az csak tippel, semmi értelme. Hanem hőmérőzéssel, ovulációs teszttel stb.

A nő egy ciklusban 4-6 napig termékeny, ezt a termékeny ablakot kell eltalálni. Nem olyan sok nap ám 😊

Vagy követni kell az ovulációt, hogy biztosra menjetek, vagy 2 naponta együttlét, hogy növeld az esélyeket.

aug. 26. 13:30
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

A fő kérdésre a válasz: egy 10-es érzékenységű terhességi teszt kimutatja már az ovuláció után 11-13 nappal. Akár 10 nappal is, de menjünk biztosra.

A 20-as érzékenységű teszt az esedékes menstruáció napján már szépen mutatja, kb. 14-15 nappal az ovuláció után.

De ehhez követned kell az ovulációdat, tudnod kell 1-2 nap pontosságra.

Ha neked most csúszott 1-2 hetet az ovulációd, akkor a menstruációd ezért csúszik.

Ha valakinek csak 1 hét késés után mutatja a terhességi teszt, az azért van, mert eleve csúszott az ovuláció, csak maximum nem követte, nem tud róla.

aug. 26. 13:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én 2. Fiam 22.napi ovulacióból született, és 34. Napon lett pozi a predictor.

Ovu teszttel követtem a ciklust, általában a 16-17.napon volt pozitív az ovu teszt és 28.napon jött meg.

Most 21. Napra lett pozitív a teszt, és nyilván nem jött meg 28.on.

Ez is benne van, amíg nem jön meg, van remény.

Nekem 12dpo-n mind2 terhesseget mutatta a teszt, de ugye sose tudhatod mikor van az ovu ezek szerint.

aug. 26. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!