Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mutatja ki a teszt a...

Mikor mutatja ki a teszt a babat? Nektek mikor mutatta?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnenk már babat probalkozunk pár honapja eddig mindig olyan 30. Napra jott meg most viszont kesik mar 3-4 napja.

Kicsi gorcsolesek voltak mintha megjonne de nem jott. A teszt mindennap negativ eddig. Szerintetek lehet baba?

aug. 26. 11:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha szabályos a ciklus, akkor elvileg késésnél már mutatnia kéne, ha terhes vagy.

Ha később fogant, akkor nem feltétlen.

aug. 26. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Már megint ki pontozgat ész nélkül? Különféle terhességi tesztek vannak és nem mindegyik egyforma időben mutatja ki a terhességet. Ennyi.
aug. 26. 17:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A kimaradt menzesz után két nappal délután sokadik vizeletbol egy nagyon erős pozitív tesztem lett
aug. 26. 19:05
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nagxon későn mutatta. Alapból később volt az ovuláció, tehát már legalább egy hete késett, és még negatív volt.

Írtam feljegyzéseket, és amikor a legtöbb jel arra utalt, hogy ovuláltam (hő, görcsök, méhnyak állása), azt követően a 12-13. dpo-n még negatív volt a predictor.

Elkönyveltem, hogy nem sikerült, mert a predi azért ki szokta mutatni már 10-11 dpo körül.

Viszont furán éreztem magam. 15. dpo-n lett halvány pozitív a 10es teszt.

aug. 27. 05:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Eddig mindennap tesztelek 10es markatlan, teszttel is, de negativ vegig
aug. 27. 07:07
 16/20 A kérdező kommentje:
Este nagyon fajt a cicim es a hasam is
aug. 27. 07:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Azt tudod, mikor volt az ovuláviód?
aug. 29. 08:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen kb augusztus 14
szept. 7. 02:38
 19/20 A kérdező kommentje:
Jelentem juli 21.jott meg utoljara!! Teszt még negativ
szept. 7. 02:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha még egy menses kimarad, menj el nőgyógyászhoz.
szept. 7. 10:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!