Mennyire hatásos az esemény utáni tabletta bevétele 20 órával később, ovulációkor történő aktus után?
Sziasztok!
Igen, tudom rengetegszer felmerült itt a kérdés, de azért mégis felteszem, aki unalmasnak tartja nyugodtan lépjen tovább. Elsősorban azok véleményére vagyok kiváncsi akik hasonló cipőben járnak, mint én, de bárki más értelmes válaszát “meghallgatom”. A történetem: augusztus 19.-én (ma aug. 25.-e van) éjjel 2-3 óra között történt az aktus a párommal (mellesleg 5 éve vagyunk együtt, tehát kb 2 éven belül tervben volt a baba) és közben kiszakadt a gumi, ráadásul pont az ovuláció napján. Megijedtem, de nem mentünk rögtön tablettáért, az aktus után kb 20 órával később vettem be (escapelle). Mennyi lehet az esély arra, hogy teherbe estem? Aki hasonló helyzetben járt nagyon szívesen hallgatok meg saját történeteket is. Köszönöm
Ezeka tabletták az ovulációt hivatottak megakadályozni, így ha addigra már megtörtént az ovu, akkor kb. 25% esélyed van. De ezt ugyebár nem tudhatjuk.
Viszont ha "2 éven belül tervben volt a baba", akkor sema gumit, semaz eseményutánit nem értem.
#2. "Azért történt az esemény utáni bevétele, mert a sorsra bízom. Hogyha hat a gyógyszer akkor maradunk a “tervnél”, ha nem akkor ez volt nekünk megírva, megtartjuk."
Ok, tényleg éretlenek vagytok még a gyerekvállaláshoz. Reméljük hat a tabletta.
#4. 22 éves vagy, ergo nagy élettapasztalatod nincs.
17-18 évesen lecövekeltél egy korodbeli pasi mellett, ergo a párkapcsolatok terén sincs sok tapasztalatod. Ráadásul "anyóssal" éltek, szóval a párkapcsolatotok igazán egészséges irányban sem tud fejlődni, az önállóságotokról meg ne is beszéljünk. Igen, képzelem mennyire stabil(nak hiszitek) az anyagi háttereteket - de hát ugye a már említett tapasztalatlanság.
Ráadásul láthatóan magad sem tudod, mit akarsz...
Szóval igen, ennyiből már bőven meg lehet ismerni a másikat.
Figyu, hogy min mentél át, az egy dolog, de 22 évesen még messze nem saját felnőtt élettapasztalat. Márpedig az egy szülőnél nem árt.
Abban igazad van, hogy 30 évesen sem 100%-ban kész rá az ember, de hozzátok képest azért maximálisan az.
Szóval tényleg tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy még kb. 5 évig ne jöjjön a baba, mert nem vagytok rá készek.
És bármilyen cuki meg rendes anyós, ha már tényleg olyan stabil az anyagi háttér, költözzetek el a leendő családotok érdekében. Áldás a jó viszony, de igazán stabil párkapcsolatban nem hármas a felállás.
#5. Igazán hálásak vagyunk, hogy 22 éved minden tapasztalatát beleadnád a gyakoris válaszadók általad vélt lelki problémáinak megoldásában, gondolom ilyen idősen már PhD-d van pszichológiából, hogy távdiagnosztizálsz.
De igazából az ilyen infantilis kommentekkel csak azt erősíted, hogy elevenedre tapintottak.
🤣
Majd kiderül, de szerintem ha most nem estél teherbe akkor nem az escapellén múlt.
(én ciklus végén vettem be 30 óra után, 1 hét múlva lesz 11 éves...)
De, megkaptad a választ.
Neked van 2 milliárdod? Vagy a pasidnak és családjának, amihez jogilag semmi közöd nincs?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!