40es anyukák vannak itt,akik szeretnének még egy babát? Ki mióta próbálkozik? Hanyadik baba lenne?
Nekem tegnap jött meg, úgyhogy új hónapot kezdünk 🙂
#10 hát hajrá nektek ☺️ én rettegek minden terhességemnél, hogy nehogy ikrek legyenek 😂 (nekem anyukám iker, a nagymamám 3szor volt terhes, mindháromszor ikrekkel, de sajnos csak anyuék maradtak meg neki)
Ani
Sziasztok. Nekem tavaly ev elejen volt egy megszakitas egy veszett allat miatti harapas miatt a 12.heten. :( azota nemjon össze hiába próbáljuk. Minden honap kuka. Most bíztam benne osszejott mert semmi jele sincs egyenlőre a mensinek de a tesztek a 10es is negativ. Szóval ezek szerint kesik csak.
Mar mindent probaltam teák vitamin minden de semmi. Minden rendben van orvos vizsgált többször. Es nem értem az egeszet. Eddig elsőre mindig lett baba ha akartuk.
Még nekünk sem sikerült :(
Most 2 nap van a nemvártig,de nem tesztelek előre.
Nálunk is minden rendben van,mégsem jön🥺🥺🥺
Képzeljétek mi elmentünk újra férfi oldalról is vizsgálatra és drasztikusan leesett az élő spermiumok száma. Szóval valószínűleg az is nehezítő körülménynek számít. Most megyünk tovább urulógiára első körben. Hormon panelt néztek a férjemnek, a pajzsmirigy elég alacsony, de még határon van. Bár annak sem ártana azért utána járni.
Ani
Új: én most 22-re nem várom. Meglátjuk, ezektől függetlenül azért reménykedem, hátha csoda baba lesz ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!