Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom, hogy mikor van...

Honnan tudom, hogy mikor van termékeny nyákom, ha nem védekezünk?

Figyelt kérdés

Ovu tesztelni nem akarok, mert nem akarok 2 órán keresztül nem inni hónapokon keresztül. Hőmérőzni nem tudok, mert még többször kel éjjel a babám, és utoljára akkor kelek, amikor ő kipihente magát. Biztos, hogy nem fogok ébresztőt állítani azért, hogy hőt mérjek, így is 5 órát alszom 4 részletben. :D Viszont nagyon rendszertelen a ciklusom, eddig 2x jött meg 2 havonta, úgyhogy ha nem is a peteérés napját, de nagyjából a termékeny időszakot jó lenne tudni előre, hogy akkortájt 2 naponta biztos együtt legyünk. Kis korkülönbséget szeretnénk, a fiam most 11 hónapos múlt. Gondoltam, hogy a nyákot nézegetem, de ha együtt vagyok a párommal, nekem utána 2 napig ugyanolyan nyákom van, mint termékeny időszakban, nem nagyon tudom a kettőt megkülönböztetni. Tudnátok esetleg ötleteket, saját tapasztalatokat írni, hogy hogy lehet tesztek nélkül megtalálni a termékeny időszakot? Vagy esetleg valószínű, hogy mostmár lassan rendszereződik a ciklusom, hogy ne 2 havonta legyen 1 napom teherbeesni?

Köszönöm, ha tudtok segíteni! :)

aug. 20. 18:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ezt sem tudtam, ez megnyugtató, nagyon szépen köszönöm! :)
aug. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!