3 napja kesik a mensim ... Vedekezünk gumival mensi jeleim vannak de felek hogy terhes vagyok vagy csak felfaztam volna ?? .pisilhetnekem van allandoan . Utolso mensim 10.21 volt
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 18:06
1/10 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet párszáz forintért és csinápd meg.
2/10 anonim válasza:
1. Vegyél tesztet, ha terhes lennél, már látszódna
2. Nem vagyunk gépek, késhet pár napot számtalan ok miatt
3/10 anonim válasza:
Mikor volt utoljára védekezés nélkül szex? Esetleg mikor volt ovulaciod? Es ha nem vagyok túlságosan paraszt akkor azt is megkérdezném hány éves vagy!?
5/10 A kérdező kommentje:
Mindig vedekezunk gorcsolok mar par napja vizes folyasom van de semmi
2022. nov. 21. 18:45
6/10 anonim válasza:
Ha védekeztek mindig akkor valószínűleg nem vagy terhes. De vegyél tesztet és akkor megnyugszol te is.
7/10 anonim válasza:
Teszt bármelyi mutatja 3 nap késésnél
8/10 anonim válasza:
Ezt nagyon sok minden befolyásolja stresszes voltal e vagy eppen az vagy e. Beteg voltal e. Komoly sport terheles volt e. Ha gumival vedekeztek es gondolom utana leellenőriztétek es minden rendben volt akkor nem lehetsz terhes. A pisilesi inger pedig a vérbőség miatt van ami a mensi egyik jele. Hidd el meg fog jonni csak NE PARAZZ RA
9/10 A kérdező kommentje:
Megmost sem jött meg .. :( :(
2022. nov. 23. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!