17éves vagyok a barátommal mindig védekezünk (óvszer) lehetek terhes? Semmi helet nem látok csak néha kicsit fáradékonnyabb vagyok
Ha gumi nélkül be is rakta, de nem volt ejakuláció, kisebb az esélye a terhességnek, mint egy lottó ötösnek. Ugyanúgy attól, hogy előtte kiverte és nem mosott kezet, megfogta a gumit, esélytelen, hogy terhes legyen. A teherbeesés nem így működik :D
Apám szülész-nőgyógyász, a 30 éves praxisa alatt még nem találkozott olyannal, aki kézről lett volna terhes, vagy előváladéktól - utóbbi szerinte csak legenda, abból az okból, hogy a fiatalok húzzanak gumit, ami egy részt megvéd a betegségektől, másrészt a szexelni nem tudó srácok amúgy is későn húznák ki (utóbbiak bekerülnek a statba, ezért mondják, hogy a megszakításos módszer nem biztonságos, apám szerint meg 10 évig úgy védekeztek és nem volt nem kívánt terhesség. Miután megszülettünk lett csak anyámnak spirál).
Szóval nem kell idegeskedned, kizárt, hogy terhes lennél.
7es, de, kihúzta idejében, még utána kb 20 perc volt mire elment:-) És nem, nem voltunk máskor együtt abban a hónapban, mert üzleti úton volt, utána meg megjött, és nem, nem is csaltam meg :-)
Kb két percre tette be gumi nélkül, és összejött a baba. Mondjuk nem volt baj, de még egy évet utazgatni szerettünk volna, meg befejezni az építkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!