Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17éves vagyok a barátommal...

17éves vagyok a barátommal mindig védekezünk (óvszer) lehetek terhes? Semmi helet nem látok csak néha kicsit fáradékonnyabb vagyok

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 09:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, tesztet csinálj xd
2021. aug. 8. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Berakta egy pillanatra is gumi nélkül?
2021. aug. 8. 09:29
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
A fáradékonyság nem terhességi tünet.. És hiába a gumi ha a pasid kiveri magának, és esetleg azzal a kézzel nyúl hozzád-beléd... A gyakorin kérdezősködésnél meg biztosabb pár száz forintot kiadni egy tesztre.
2021. aug. 8. 09:36
 4/13 anonim válasza:
100%
Szerintem túlstresszeled. Védekeztek rendesen, tehát végig rajta van? Ki nem szakadt, akkor mi a gond? Meg ha jelét se érzed (: féradékony ezer meg egy dologtól lehetsz
2021. aug. 8. 09:37
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

Ha gumi nélkül be is rakta, de nem volt ejakuláció, kisebb az esélye a terhességnek, mint egy lottó ötösnek. Ugyanúgy attól, hogy előtte kiverte és nem mosott kezet, megfogta a gumit, esélytelen, hogy terhes legyen. A teherbeesés nem így működik :D

Apám szülész-nőgyógyász, a 30 éves praxisa alatt még nem találkozott olyannal, aki kézről lett volna terhes, vagy előváladéktól - utóbbi szerinte csak legenda, abból az okból, hogy a fiatalok húzzanak gumit, ami egy részt megvéd a betegségektől, másrészt a szexelni nem tudó srácok amúgy is későn húznák ki (utóbbiak bekerülnek a statba, ezért mondják, hogy a megszakításos módszer nem biztonságos, apám szerint meg 10 évig úgy védekeztek és nem volt nem kívánt terhesség. Miután megszülettünk lett csak anyámnak spirál).

Szóval nem kell idegeskedned, kizárt, hogy terhes lennél.

2021. aug. 8. 09:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5ös, oké ezt mond el légyszi a fiamnak, aki kb így fogant :-D
2021. aug. 8. 09:48
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Kb, azaz későn húzta ki a párod, jól gondolom? :)
2021. aug. 8. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
5 amugy nem mond hülyeséget, mi is így védekeztünk nagyon sokaig és nem volt véletlen terhesség. Ennek ellenére én nem ajánlanám olyanoknak, akiknek gondot jelent ha becsúszik a baba, mert nagyfoku önuralmat igényel a férfiaktól és ha kihagy egy pillanatra máris megvan az esélye a terhességnek. Meg ugye a nemi betegsegektol se véd. Inkább hazasoknak ajánlható a módszer vagy amikor már komoly a kapcsolat.
2021. aug. 8. 09:54
 9/13 anonim ***** válasza:
8%
"5 amugy nem mond hülyeséget" Az ötös baromi nagy hülyeséget mond. Attól hogy egy embernek mákja volt, még jut minden mázlistára ötven aki így lett terhes.
2021. aug. 8. 09:56
 10/13 anonim ***** válasza:

7es, de, kihúzta idejében, még utána kb 20 perc volt mire elment:-) És nem, nem voltunk máskor együtt abban a hónapban, mert üzleti úton volt, utána meg megjött, és nem, nem is csaltam meg :-)

Kb két percre tette be gumi nélkül, és összejött a baba. Mondjuk nem volt baj, de még egy évet utazgatni szerettünk volna, meg befejezni az építkezést.

2021. aug. 8. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!