Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17éves vagyok a barátommal...

17éves vagyok a barátommal mindig védekezünk (óvszer) lehetek terhes? Semmi helet nem látok csak néha kicsit fáradékonnyabb vagyok

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 az arányok esetleg fordítottan vannak. Ha itt körbekérdeznél GYK-n, akkor is kiderülne. Elméleti esélye van, de attól nem kell mindenkit ijesztgetni. Meg azért egy orvos hagyányit lehet jobban is ért hozzá nálad. Van annyi esély rá kb, mint a lottó ötösre. Magyarországon is rendszeres nyernek - elvileg - emberek, úgy ahogy előfordulhat elenyésző számban olyan, akinek így sikerült teherbe esni. Hogy előtte 5 perccel masztizotta férfi és nem mosta meg, etc persze nem derül ki. Az az állításod, hogy 51 megszakításos együttlétből 50 terhes lesz még viccnek is gyenge.

#10 akkor benne vagy a lotto ötösnek megfelelő statba :D sőt, igazából többet nyertél, mert egy gyermek nagyobb jutalom egy lotto ötösnél :)

2021. aug. 8. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:
11es, akkor elég sok ismerősöm nyerte meg a lottó ötöst( terhességet) :-D én is így fogantam, a testvérem is, a fiam is, és még legalább három ismerősről tudok aki így lett terhes:-D
2021. aug. 8. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem voltunk ott, nem tudjuk, hogy csak nem vallotta be a pasi, hogy elkésett (gyakori) vagy előtte 5 perccel ejakulált mondjuk önkielégítés alkalmával, stb stb. Én is sokakat ismerek akik így védekeznek és senki nem lett így terhes. Maga az előváladék nagyon kevés spermát tartalmaz, gyakorlatilag csoda számba megy egy terhesség.
2021. aug. 8. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!