Hogy működik? Ha jós tesztként szeretném használni az ovulációs tesztet…. Ugyan úgy pozitívnak kell lennie a tesztnek mint peteéréskor vagy csak erősnek kell lennie a második csíknak?
Figyelt kérdés
aug. 19. 20:14
1/6 anonim válasza:
Pozitívnak kell lennie.
Nekem 4 nappal nem várt előtt már pozi lett a hcg teszt és ekkor megnéztem az lh-t az is erős pozi volt.
Most újra terhes vagyok, megint meglestem, de most negatív szinte hómező az lh teszt. Tehát tulajdonképpen semmit nem jelent.
2/6 anonim válasza:
8-9.dpo kell elkezdeni,és reggeli első vizeletből,mint a hcgt.
Figyelni kell ,hogy erősödik e,az már jó. Ha pozitívvá válik (ugyanolyan erősségűvé) ,akkor jelezhet babát.
De akkor sem feltétlen ,mert a menstruáció közeledtével emelkedni kezd az lh ...
Nekem menstruáció előtt kb mindig pozitívvá válik az lh teszt.
Szóval nincs sok értelme😀
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! És meddig szokott pozitív lenni mensi előtt?
aug. 20. 00:30
4/6 anonim válasza:
Amikor pozitívvá válik aznap,vagy másnap meg is jön.
5/6 anonim válasza:
Nekem is mindig felerősödik menstruáció előtt alapból is!
6/6 anonim válasza:
Nekem sem működött!
A terhességi tesztek már három is pozit mutatott, viszont az LH még mindig halvány volt szóval nekem nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!