Ha együtt voltunk pont a termékeny napokon meg peteéréskor mekkora az esélye a teherbeesnem?
Figyelt kérdés
Április 28–5 ig voltak a termékeny napok ebből 3.-án peteérés!
28,30,1,3,4 is !
Mert azt is olvastam nem jó minden nap mert a spermák is kell nem tudom termelődni !
máj. 5. 14:20
2/12 anonim válasza:
Mi szerint, naptár szerint ekkor voltak a termékeny napok? Naptár szerint ovulálsz? Nekem is a 9-15.nap közöttre irta a naptár a termékeny napokat holott a 20.ciklusnapon ovuláltam..
3/12 anonim válasza:
2es vagyok
Ovutesztelj és azzal betudod löni, nekünk 2x volt szex ovulácio elötti napján meg ovu napján ennyiből megfogant a kislányunk.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek,az az igazság hogy össze vissza van a ciklusom mióta babaprojekt van 7 hónapja!
Most viszont jobb oldalt fáj a hasam !!
Annyira jó lenne bár most már türelmes vagyok mert azt mondták egészséges pároknál is lehet 1 év is mire összejön a baba!!
máj. 5. 19:07
5/12 anonim válasza:
De akkor honnan tudos hogy 3.án volt peteérés ha össze vissza van a ciklusod?? #2/3
6/12 A kérdező kommentje:
Mert beirtam a kalkulátorba többféle képpen !
Irtam 25 napos ciklusnak 26 27 és így ez jött ki!!
máj. 5. 21:41
7/12 anonim válasza:
Igen de nem egy kalkulátor szerint működünk.Nem mindenkinek félidőben van az ovulációja. Tankönyv szerint 14 napos egy luteális szakasz na nekem az 9-10 napos. Ha egy kalkulátorra hagyatkoztam volna mikor babaprojekten voltunk akkor még mindig nem lenne gyerekem.
8/12 A kérdező kommentje:
A luteálus szak vagy mi azt a mensi első napjától kell számolni vagy a mensi utolsó napjától?
máj. 5. 21:52
9/12 anonim válasza:
Nem, a luteális szakasz azt az ovuláció másnapjátol kell számolni. Elvileg, tankönyv szerint az ovuláció és a következő mensziig 14 nap telik el. Na most nálam ez 9-10 nap volt.
10/12 anonim válasza:
A menstruáció elsö napja a ciklus első napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!