Érdemes esemény utánit bevennem?
Figyelt kérdés
Barátommal együtt voltunk és előjáték közben izgattam a nemiszervét, míg ő húzta a gumit én ki mentem pisilni de elfelejtettem hogy izgattam és azzal a kezemmel oda nyúltam magamnak mert a folyásom akartam megnézni milyen.. Így akkor nem gondolkodtam ezen, a mehszajamnal lehet egy icipicit bennebb ment viszont nedves volt a nemiszerve mikor én oda nyúltam neki de elkentem és a kezem is száraznak éreztem.. Vissza mentem és lefekudtünk de attól a résztől nem aggódom, ellenőriztuk a gumit, minden rendbe volt. Érdemes esemény utánit bevennem? Ma ovulalokaug. 11. 10:02
11/13 A kérdező kommentje:
Nem mondod? Húgom most tanulja biológiából de nekik is csak annyit tanítanak hogy a spermabol lesz a gyerek. A biosz semmit sem ér. De ezt te is tudhatnad, ha már én sute okos vagy :) örülj hogy neked rendesen tanították meg
aug. 11. 13:32
12/13 A kérdező kommentje:
Biosz órán úgy tanultuk a sperma levegőn pár mp-ig bírja. Ki ez sem igaz milyen meglepő 😃
aug. 11. 13:40
13/13 A kérdező kommentje:
De*
aug. 11. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!