Genetikai okokból abortuszon kellett átesnem. Az orvos által előírt időt betartottuk, csak utána kezdtük el a házaséletet. Az a benyomásom kiszakadt az óvszer. Ti bevennétek az esemény utáni tablettát?
Ha a szervezeted még nem készült fel, ha nincs még itt az ideje a terhességnek, akkor a baba vagy meg se fogan, vagy korán elvetélődik. Tudom, ez nem vígasz.
Én nem venném be.
azt mondják hogy az esemény utáni nagyon megkavar és sok időbe tllhet hogy a szervezeted visszaáll,én amondó vagyok hogy most ne vedd be,igaza van az előttem szólónak,ha nics felkészülve a tested akkor úgy sem marad meg:-(
de reméljük nem lesz gáz:D
ha az orvosi idöt betartottátok, akkor ne vedd be a bogyot, ha jönni akar a baba az jo, de lehet a méhed még nincs olyan állapotban hogy meg is tapadjon, ha meg igen akkor örülj neki.
milyen genetikai probléma volt?
Sziasztok,
elvben elég kicsi az esélye,
de idén valahogy nincs szerencsém a statisztikával. :((((
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem nem veszek be semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!