Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes esemény utánit bevennem?

Érdemes esemény utánit bevennem?

Figyelt kérdés
Barátommal együtt voltunk és előjáték közben izgattam a nemiszervét, míg ő húzta a gumit én ki mentem pisilni de elfelejtettem hogy izgattam és azzal a kezemmel oda nyúltam magamnak mert a folyásom akartam megnézni milyen.. Így akkor nem gondolkodtam ezen, a mehszajamnal lehet egy icipicit bennebb ment viszont nedves volt a nemiszerve mikor én oda nyúltam neki de elkentem és a kezem is száraznak éreztem.. Vissza mentem és lefekudtünk de attól a résztől nem aggódom, ellenőriztuk a gumit, minden rendbe volt. Érdemes esemény utánit bevennem? Ma ovulalok
aug. 11. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 11. 10:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Nincs okom félni a terhessegtol?
aug. 11. 10:40
 3/13 A kérdező kommentje:

A hüvelyemnel ment bennebb* nem értem hogy jött a mehszaj mivel az sokkal fennebb van..

Tehát nem volt ahogy annyi előváladékot be vigyek ami meg tudna termékenyiteni?

aug. 11. 10:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Menjek orvoshoz iratni?
aug. 11. 11:05
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

"a mehszajamnal lehet egy icipicit bennebb ment"

Akkor irany az orvos, mert valami nagyon nem oké az anatómiáddal.

aug. 11. 12:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha olvastad volna a többit is rá jössz hogy kijavitottam okoska! 10-es.
aug. 11. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit javítottál ki?
aug. 11. 12:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Hogy nem a mehszajamnal hanem a hüvelybemenetemnél!
aug. 11. 13:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Emberből vagyunk mind, mindenki hibáztat és senki sem az anyjába tanulja
aug. 11. 13:13
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
14, igazad van, a bioszoran kellett volna megtanulni hogy készül a gyerek, ha neked ez sem ment, az már baj.
aug. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!