Kb2napja nagyon fáj a hátam hülyeség de semmi másra nem tudok gondolni mint a terhesseg? mivel semmi megterhelőt vagy fizikai munkát nem csináltam igazából és az első terhességem is így indult viszont tesztet nm csinálok még pár nap van még menzeszig
Figyelt kérdés
aug. 7. 12:52
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
Köszi erről eddig fogalmam sem volt 🤭
aug. 7. 13:38
12/18 anonim válasza:
Amúgy ennek úgy lenne értelme hogy fáj a hátad, csinálsz tesztet, pozitív, jé, és akkor utána kiírod hogy Neked fájt a hátad és terhes voltál, mással is volt így?
Mert jelenleg nem biztos hogy terhes vagy és kb a lakosság felének fáj a háta, de nem terhes. De te sem vahy biztosan az. Szóval
13/18 anonim válasza:
tegnap elött férjemnek is fájt a háta. Még voltarennel is bekentem neki.
Azthiszem csináltatok vele ezek után egy tesztet.....
14/18 anonim válasza:
Amúgy tegnap nekem is fájt nagyon. 6 hete szültem és még nem szexeltünk azóta. Lehet szülés előtt fogant?
15/18 anonim válasza:
És ilyen nőket is megdugnak. Komolyan nem értem a férfiakat. Ennyire mindegy csak legyen pinája?
16/18 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb a tüdőgyulladás, megfázás, de még a szívinfarktus is mint a terhesség.
17/18 anonim válasza:
Nekem is fájt a hátam, mikor terhes voltam, de csak a 8. hónaptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!