Kb2napja nagyon fáj a hátam hülyeség de semmi másra nem tudok gondolni mint a terhesseg? mivel semmi megterhelőt vagy fizikai munkát nem csináltam igazából és az első terhességem is így indult viszont tesztet nm csinálok még pár nap van még menzeszig
Figyelt kérdés
aug. 7. 12:52
1/18 anonim válasza:
Teljesen igazad van, tényleg hülyeség ebből terhességre következtetni.
2/18 anonim válasza:
Nehogy tesztelj véletlenül, a hátfájás mindent kizáró bizonyítéka a terhességnek. Gratulálok.
3/18 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz de komolyan ha tudni akarod?
Amúgy ezer oka lehet, én most feküdtem el a hátam az ágyamon ami 10 éve megvan, hogy alig tudok létezni
5/18 anonim válasza:
Nekem fáj a hátam, akkor terhes vagyok? 40 éves férfi
6/18 anonim válasza:
Nátha utáni következő tünet a korai hátfájás.
Mivel még nem jött meg így simán a menstruációt is jelezheti.
7/18 anonim válasza:
Múltkor valakinek viszketett valamije, és meggyőződése volt, hogy az terhességi tünet.
Most itt a hátfájás... azt hiszem újra kellene gondolni a várandósággal kaocsolatos szakirodalmakat.
8/18 anonim válasza:
Legközelebb valaki azt fogja kérdezni, hogyha fáj a foga akkor terhes-e...
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én ezt nem azért írtam hogy támadjanak, hanem arra lettem volna kíváncsi hogy van-e olyan aki még rajtam kívül volt/van így.
aug. 7. 13:27
10/18 anonim válasza:
Ha a hajad fáj, kizárólag csak akkor vagy terhes kérdező. A terhességi teszt pozitivitása sem utal terhességre, csak is a haj fájdalma. Egyébként ha dugsz, akkor mindig van esély terhességre. Ezt jegyezd meg egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!