Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe tudok így esni?

Teherbe tudok így esni?

Figyelt kérdés
Ma előváladék kerülhetett a huvelyembe az is csak kézről. Gumival csináltuk, lehet feljuttattuk őket?
aug. 6. 09:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon minimális az esély rá, de nem 0%. Sok mindentől függ.
aug. 6. 09:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor történt az aktus?
aug. 6. 09:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam a magyarázatban is, ma reggel történ.
aug. 6. 09:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Történt*
aug. 6. 09:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értette szerintem,hogy a ciklusodban mikor történt, nem a napszakra
aug. 6. 10:59
 6/13 A kérdező kommentje:
mult hónapban esemény utánit kellett bevennem viszont az nagyon össze kuszalta, és kimaradt a vérzésem ezért fogalmam sincs hogy a ciklusban hol tarthatok.
aug. 6. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem szoktam osztani az észt, de te már másodszor teszed fel ezt a kérdést, és most írod, hogy előző hónapban esemény utánit kellett bevenned. Mi lenne ha NORMÁLISAN védekeznétek, amennyiben még nem akartok gyereket? Az előző kérdésnél is leírtuk, kicsi az esély, de nem nulla. Senki nem tudja neked 100%ra megmondani, hogy terhes lettél-e vagy sem - az utolsó aktus után 12-14 nappal csinálj tesztet, ha biztosra akarsz menni 5 nappal később még egyet és utána VÉDEKEZZETEK normálisan.
aug. 6. 22:32
 8/13 A kérdező kommentje:
NORMÁLISAN védekeztünk ugyanis gumival történt a behatolás.
aug. 6. 22:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha normálisan védekeztetek volna akkor nem kellett volna előző hónapban esemény utáni, és most nem tetted volna fel ezt a kérdést (kétszer is).
aug. 6. 23:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Mult hónapban kiszakadt a gumi 5 éve használok gumit most történt ez először szóval szerintem normálisan védekezek!
aug. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!