Menstruációm első napján teherbe eshettem?
“ Fél éve használjuk ezt a védekezést.”
Ez nem védekezés. Ha így csinálod, akkor vállald a felelősséget, hogy bármikor teherbe eshetsz.
Teszt?!
Mert mivel nem védekeztetek, mert ugye a megszakítás nem védekezés, simám teherbe is eshettél.
"Fél éve használjuk ezt a védekezést. Nàlunk akkor mukodik ha eddig nem estem teherbe?"
Ezt hogy lehetne ez alapján kijelenteni?
Egészséges pároknál van, hogy egy évig nem jön a baba, pedig elvileg a rendeltetési helyükre jutnak a spermiumok (és vélhetően direkt "jókor" próbálkoznak).
Simán lehet, hogy eddig csak szerencsétek volt, vagy pont nem ovulációkor voltatok együtt.
Viszont ezek a tünetek nem feltétlenül utalnak terhességre, nekem például egyik sem volt jellemző koraterhesen.
Szerintem csinálj egy tesztet, ha az megnyugtatna, hisz ha már ennyi tünetet okozna a hcg, akkor azt a tesztnek is bőven mutatnia kell.
Persze attól még teherbeeshettél későbbi aktusból is, azt még nem mutatná ki, de a 3 héttel ezelőtti aktusból összejött terhességet kizárhatod.
Senkinek sincs ovulációja a menstruáció első napján. Lehetetlen.
Menstruáció alatti aktusból úgy lehet gyerek, ha a spermiumok a petevezetőben megvárják az ovulációt, ami rövid cikusnál lehet a 7. napon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!