Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruációm első napján...

Menstruációm első napján teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
3 hete volt egyuttlet mensim első napján megszakítással nem ment el belém. Rendszertelen mensim nem tudom mikor kell megjönnie. Napok óta hányingerem van, undorodom es sűrűn kell pisilnem. 1 hete is együttvoltunk ugyanígy megszakítással de akkor még nem érezhetném tüneteket.
júl. 27. 12:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Fél éve használjuk ezt a védekezést. Nàlunk akkor mukodik ha eddig nem estem teherbe?
júl. 27. 12:37
 2/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
79%

“ Fél éve használjuk ezt a védekezést.”

Ez nem védekezés. Ha így csinálod, akkor vállald a felelősséget, hogy bármikor teherbe eshetsz.

júl. 27. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Teszt?!

Mert mivel nem védekeztetek, mert ugye a megszakítás nem védekezés, simám teherbe is eshettél.

júl. 27. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Fél éve használjuk ezt a védekezést. Nàlunk akkor mukodik ha eddig nem estem teherbe?"

Ezt hogy lehetne ez alapján kijelenteni?

Egészséges pároknál van, hogy egy évig nem jön a baba, pedig elvileg a rendeltetési helyükre jutnak a spermiumok (és vélhetően direkt "jókor" próbálkoznak).

Simán lehet, hogy eddig csak szerencsétek volt, vagy pont nem ovulációkor voltatok együtt.

Viszont ezek a tünetek nem feltétlenül utalnak terhességre, nekem például egyik sem volt jellemző koraterhesen.

Szerintem csinálj egy tesztet, ha az megnyugtatna, hisz ha már ennyi tünetet okozna a hcg, akkor azt a tesztnek is bőven mutatnia kell.

Persze attól még teherbeeshettél későbbi aktusból is, azt még nem mutatná ki, de a 3 héttel ezelőtti aktusból összejött terhességet kizárhatod.

júl. 27. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:
40-50 nap között szokott megjönni ebből gondolom menstruaciom elso napjan nem volt ovulációm.
júl. 27. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek sincs ovulációja a menstruáció első napján. Lehetetlen.

Menstruáció alatti aktusból úgy lehet gyerek, ha a spermiumok a petevezetőben megvárják az ovulációt, ami rövid cikusnál lehet a 7. napon is.

júl. 27. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
De ugye az világos, hogy így bármikor teherbe eshetsz? Ezt a "védekezest" olyan összeszokott parok szoktak alkalmazni, akik nem esnek kétsegbe, ha terhesseg lesz mégis. Mi pl. 15 éve igy vedekezunk sikeresen, de csak azert, mert megtartottuk volna ha nem is akkor jön, amikor elterveztuk. (Amikor terveztuk, jott). Előtte viszont, mas kapcsolataimban egy minutumra sem engedtem gumi nélkul senkit! Na jo, egyszer megtortent, 8 oran belül már a kezemben volt az esemény utáni.
júl. 27. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!