Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló mellett teherbe...

Fogamzásgátló mellett teherbe esett nők, nektek hogy volt?

Figyelt kérdés

Azokhoz a nőkhöz szólnék most, akik fogamzásgátló mellett estek teherbe.

Hogy jöttél rá?

Abbahagytad a fogamzásgátlót az aktuális időszakban, amikor jönnie kéne a megvonásos vérzésnek, és nem jött?

Illetve milyen típusú fogamzásgátló mellett történt ez?

Mik voltak a “furcsa jelek”, ha voltak?

Kérlek osszatok meg velem mindent, amit ti átéltetek akkor (tünetek, jelek, bármi)!

Kérdésem célja a mások által megosztott tapasztalatok megismerése.

Köszönöm előre is!

#gyógyszer #baba #terhesség #fogamzásgátlás #teherbeesés #Fogamzásgátló mellett teherbeesés
aug. 2. 19:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem jott meg mikor kellett volna ennyi

Anno triregolt de ez vagy 30 eve volt nem ilyen hormonmentes minipill ize volt akkoriban.

Mondjuk es spiral mellett is voltam terhes. Es tavaly az elkotesem utan 3 evvel is. En ilyen extra termekeny tipus vagyok. Ramnez a pasi es hoppa besikerult a baba.

aug. 2. 21:26
 2/15 anonim ***** válasza:

Anya esett teherbe fogamzásgátló, spirál mellett, sőt még elkötés után is.

Örököltem eme csodás tulajdonságát 🙄

én fogamzásgátló mellett lettem terhes. Anyából okulva én tuti jól szedtem be. Ugyan úgy megjött minden levél után, ahogy szokott. Semmi furcsa nem volt benne.

Akkor lett gyanús, mikor elkezdett nőni a hasam. Biztos híztam... Rá 2 hétre éreztem, hogy megmozdult. 2 nap múlva mentem dokihoz, 20hetes terhességet állapított meg.

Abbahagytam a gyógyszert, több vérzés nem is jött.

A terhességgel minden rendben volt. lett egy egészséges fiam.

És itt biztosra mentünk. 1 gyereket akartunk, 1 is lesz.

Császár lett. Szülés közben komplikációk léptek fel, ki kellett szedni a méhemet.

aug. 3. 07:40
 3/15 anonim válasza:

Taisa-t szedtem 4 éve. Abban a hónapban még volt vissza a tablettából, de előbb “megjött”. Ez csak ilyen barnás valami volt. 1 héten át tartott. Nyilván furcsa volt, de én betudtam annak, hogy valamiért felborult a hormonháztartásom, ráadásul gyerekem sincs még, így nem tudtam milyen ez.

Csináltam tesztet, ami nagyon halvány pozitív lett, illetve a digi clearblue 1-2-t mutatott. Másnap minden teszt negatív, a digitális is.

Azóta sem tudtam meg pontosan, hogy mi lehetett, de nagy valószínűséggel kémiai sajnos. Orvosnál voltam, de a doktornő nem látott semmit, aki nem mellesleg irtó lekezelő volt. Szerinte falsh pozitív volt a teszt, de én tudom, hogy nem, ráadásul nem mind a 2.

Azóta újra babát várok, akivel remélem minden rendben lesz.🥰

aug. 3. 08:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Anyummal történt mikor velem lett várandós. Nem jött meg a következő menzesze 😅 nem volt semmilyen tünete, de folytatta az újabb levelet és utána sem jött meg neki. Szóval kb 2 hónapos várandós lehetett mikor tesztelt. Utána egyből abbahagyta a tabi szedését. Jelenleg 23 éves vagyok, lekopogjam semmi bajom.
aug. 3. 13:57
 5/15 anonim válasza:
Neked van bármi tüneted kérdezō? Engem is érdekel ez a téma.😁
aug. 4. 08:43
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem egyenlőre ami nagyon fura, hogy bár rendesen megjött ahogy a fogamzásgátló szerint kellett volna, nagyon sokat vagyok szokatlanul rosszul, miközben nagyon furcsa ételeket kívánok (rosszullét közben 😒)

Ezen felül ami időnként érdekes az az, hogy a hasamban tompa fájdalmakat érzek, szúrásokat

Ez mind lehet teljesen más eredetű, mindenesetre 15-re van időpontom a nőgyógyászhoz, és kiderül

Nem tudom, hogy mennyire normális fogamzásgátló mellett a terhesség klasszikus tüneteit érezni, de jelenleg ezek vannak.

Természetesen fogamzásgátló ide vagy oda, ha esetleg teherbe is estem volna, elvetetni semmiképp nem fogom.

Ha jól érzem amit érzek, akkor az a baba nagyon is kiválasztott engem, és neki akkor biztosan velem kell lennie ☺️

Orvosi vizsgálat után jelentkezem, bár egyébként nem sok esélyét látom, inkább csak valami más miatt lehetnek ezek a tünetek. Tudatalattim akarja, hogy így legyen, és lehet ez is rásegít 🙂

aug. 12. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál?
aug. 12. 11:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem, nem látom értelmét, hogy tesztet vegyek, gondolván hogy fogamzásgátlót használok, elvileg elő se kéne hogy forduljon, illetve mivel 3 nap és megyek orvoshoz, majd ő úgyis látni fogja.

A kérdésem megalapozója főleg az volt, hogy mások tapasztalatait megismerjem, akinek ilyen előfordult.

aug. 12. 11:20
 9/15 A kérdező kommentje:
Továbbiakban elég lesz egyszer hallani hogy nincs baba, nem szeretném még látni is pluszban egy teszten 🥲😂😅
aug. 12. 11:21
 10/15 anonim válasza:
Minden esetre én szorítok és mindenképp írjál mit mondott a doki😊
aug. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!