“Mindjárt megjön érzésem” van, pedig meg 4 nap a menszeszig. Jelezhet babát?
Figyelt kérdés
Azt meg hozza tennem hogy egész nap puffadt vagyok, nem kívánom a kaját, de ha éhes vagyok reszketek ha nem eszem és hol ho emelkedésem van hol ráz a hideg.aug. 2. 17:22
1/10 anonim válasza:
Ha lehetséges, hogy összejöhetett, akkor csinálj tesztet. De kicsi az esély.
2/10 anonim válasza:
Ha beléd élvezett és pont ovuláltál lehetsz terhes. De ha nem akkor stresszelsz, vagy beteg leszel.
3/10 anonim válasza:
Jeleztem a moderátoroknak rossz kategória miatt, több hasznosabb választ fogsz kapni gyerekvállalás témakörben (ha a moderátorok átrakják).
4/10 anonim válasza:
Ha nem szexeltetek, nem lehetsz terhes. Ha nem volt peteeresed a szex tajekan, nem leszel terhes.
Attol, hogy olyan erzesed van, mintha megjonne miert lennel terhes ?
5/10 anonim válasza:
Ennyi alapján nem lehet megmondani, lenne bármi alapja a terhességnek? Simán megjöhet holnap is, 4 nap eltérés az semmi.
6/10 anonim válasza:
Nekem volt úgy, hogy 1 hét után jött meg és mégse voltam terhes. Nyilván hogyha védekezés nélkül dugtál, kiszakadt a gumi, nem vetted be a tabit és beléd ment a cucc akkor lehetsz állapotos. Ha szexuális együttlét történt és "baleset", nem jön meg 1 hét múlva sem akkor csinálj tesztet, vagy nőgyógyászhoz fordulj.
7/10 anonim válasza:
Ha terhesség okozza, akkor már ma is pozi lenne a teszted. Egyébként ennyi infóból tippelni sem tudunk, ezek nem kifejezetten terhességi tünetek. Pl én mensi előtt egy héttel elkezdek puffadni majd 2 nappal mensi előtt elmúlik... most sokkal hamarabb puffadtam...ovu után pár nappal, és mensi előtt egy héttel már el is múlt. Terhes vagyok.
Pl nálam a te tüneteid inkább mensire utalnának.
8/10 anonim válasza:
Nekem mindig van mindjárt megjön érzésem, mielőtt megjönne, pedig csak egyszer voltam terhes, és akkor meg amúgy sem volt ez az érzés.
9/10 anonim válasza:
Ha mindjárt megjön, azt érzed, akkor miért a terhesség jut eszedbe? Hisz te írod, hogy mindjárt megjön érzés.
10/10 anonim válasza:
Nekem is mindjárt megjön érzés, plusz mellérzékenység/fájdalom voltak a tüneteim a pozitív teszt előtt, 1-2 héttel utána kezdődött az hogy semmi kaját nem kívántam, de mindig nagyon hirtelen lettem éhes, puffadtam is, gyomorsavam is volt. Szóval lehetnek akár terhességi tünetek is, mindenkinek máshogy reagál a szervezete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!