Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 nap után gáz lenne rá írni és bocsánatot kérni?
Figyelt kérdés
Szombaton buliba beszélgettem egy lánnyal (fb-n régóta ismerősök vagyunk) viszont a haveri társaságából össze vesztem valakivel, majd közben vele is és nem úgy beszéltem vele ahogy kellet volna. Sajnos nagyon bevoltam b*szva. A buli elején megláttam és már akkor megfogott engem annyira megtetszett. A barátnői is oda jöttek hozzám és mondták hogy bejövök neki, tetszek stb. Többször össze futottunk és beszólogattam neki (bókók), amik láttam hogy bejöttek neki, de mivel nagyon részegvoltam így nem tudtam vele komolyabban beszélgetni. Rá írjak és kérjek bocsánatot, vagy várjam meg a jövő hetet, mivel szintén lesz egy buli ahova tudtommal eljön és személyesen tegyem ezt meg? Mondta ő is hogy tetszem neki, de folyamatosan felhozta a beszólásomat mikor össze vitatkoztunk és láttam rajta hogy nagyon rosszul esett neki. Viszont egy normális gyönyörű tanult okos lány és egyszerűen nem megy ki a fejemből úgy érzem elb*sztam mindent, pedig mindenki mondta hogy mennyire tetszettem neki. Még a buli végén is ott volt mellettem és mindvégig a szemembe nézett mosolygott én meg mivel részeg voltam csak a hülye bókokat mondtam neki.
Bulit megvárni amikor megint részeg leszel? Mostanában kéne még a buli előtt bocsánatot kérni és ha belemegy találkozni és személyesen is elnézést kérni majd ismerkedni.
máj. 8. 12:18
2/32 anonim válasza:
Mivel bántottad meg, írnál példákat? Nagyon nem mindegy.
máj. 8. 12:20
3/32 anonim válasza:
Ha van egy kis esze többet az életében nem áll veled szóba.
máj. 8. 12:21
4/32 A kérdező kommentje:
Nem leszek részeg, nem fogok annyit inni tanultam belőle. Csak hát így 4 nap után rá írni...nem gáz?
máj. 8. 12:22
5/32 anonim válasza:
Nem gáz, jobb később mint soha
máj. 8. 12:23
6/32 anonim válasza:
Jó lesz a következő buli, csak legyél teljesen józan.
máj. 8. 12:24
7/32 anonim válasza:
Én nőként, jobban örülnék ha már a buli előtt írnál. Mert ha csak ott, akkor az lenne bennem, hogy megláttál és emiatt jutottam eszedbe, addig meg nem is gondoltál rám. Így meg tudni fogja, hogy de.
máj. 8. 12:30
8/32 gergelice16 válasza:
Szerintem is elég, ha a bulin mész oda hozzá, csak most semmiképp ne igyál túl sokat. Ha ott elmondod, hogy sajnálod, az elég. Illetve ha bántóan viselkedsz részegen, ajánlom, mostantól kerüld a túlzott alkoholizálást.
máj. 8. 12:30
9/32 A kérdező kommentje:
Szerintem nem késő, mivel a beszólásom után is beszélgettünk (csak hát bevoltam b*szva és össze vissza beszéltem) és mindvégig mosolygott és a szemembe nézett, még most is itt van előttem ahogy azokkal a szemekkel néz 😍. Illetve ha annyira megsértődött volna szerintem fb-ről is tiltott volna a p*csba. Megvárom a jövő hetet szerintem jobb ezt személyesen. Volt pár hosszú kapcsolatom / alkalmi stb szóval nem egy incel vagyok, viszont ilyen még nem volt hogy valaki első ránézésre így megfogott volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!