Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 nap után gáz lenne rá írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 nap után gáz lenne rá írni és bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

Szombaton buliba beszélgettem egy lánnyal (fb-n régóta ismerősök vagyunk) viszont a haveri társaságából össze vesztem valakivel, majd közben vele is és nem úgy beszéltem vele ahogy kellet volna. Sajnos nagyon bevoltam b*szva. A buli elején megláttam és már akkor megfogott engem annyira megtetszett. A barátnői is oda jöttek hozzám és mondták hogy bejövök neki, tetszek stb. Többször össze futottunk és beszólogattam neki (bókók), amik láttam hogy bejöttek neki, de mivel nagyon részegvoltam így nem tudtam vele komolyabban beszélgetni. Rá írjak és kérjek bocsánatot, vagy várjam meg a jövő hetet, mivel szintén lesz egy buli ahova tudtommal eljön és személyesen tegyem ezt meg? Mondta ő is hogy tetszem neki, de folyamatosan felhozta a beszólásomat mikor össze vitatkoztunk és láttam rajta hogy nagyon rosszul esett neki. Viszont egy normális gyönyörű tanult okos lány és egyszerűen nem megy ki a fejemből úgy érzem elb*sztam mindent, pedig mindenki mondta hogy mennyire tetszettem neki. Még a buli végén is ott volt mellettem és mindvégig a szemembe nézett mosolygott én meg mivel részeg voltam csak a hülye bókokat mondtam neki.

25f

2024. máj. 8. 11:59
1 2 3 4
 21/32 gergelice16 ***** válasza:
100%
Szerintem az is rendben van, ha bulin odamész hozzá, és mondod, hogy egész héten ezen rágódtál, és nagyon sajnálod. Ha pedig nincs ott, akkor írsz neki, hogy sajnálod, hogy nem volt ott, mert szerettél volna élőben bocsánatot kérni tőle. Én olyan típus vagyok, aki jobban szereti ezeket élőben, nagyobb eséllyel veszi komolyan. De persze a másik megoldás is működhet.
2024. máj. 8. 13:55
 22/32 anonim ***** válasza:
A 21-essel egyetértek.
2024. máj. 8. 13:58
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
De azért egy férfi az lép, ugye? Nem magyarázkodik, hogy jaj, hát én akartam, meg gondoltam rá csak nem mertem. Ez is legyen egy szempont. És mindegy, hogy mennyire haragszik és az is, hogy esetleg nem áll veled szóba, mindenképp jobb ha látja, hogy valóban gondolsz rá mert előadni a bulin személyesen bármit lehet, aztán vagy elhiszi vagy nem. A szó elszáll a tettek maradnak. És az is imponáló lehet, hogy vetted a bátorságot mert bántott a dolog és írtál neki, úgy, hogy nem tudtad mit reagál. Még mindig ferfiasabb mint aztán magyarázkodni, hogy akartam... Ja, persze.. - gondolhatja.
2024. máj. 8. 15:18
 24/32 A kérdező kommentje:

Még ma este megírom neki és nem érdekel hogy vissza ír vagy sem, mivel tudom hogy tetszettem neki, különben nem állt volna szóba velem az eset után.

Aztán ha jövő héten mégis eljönne akkor oda megyek hozzá.

2024. máj. 8. 15:42
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, kérj bocsánatot és legközelebb ne legyél barom.
2024. máj. 8. 16:17
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Most neked szukséged van ilyen önmegalázásokra meg esdeklésekre? Allandoan ez fog menni.
2024. máj. 8. 17:17
 27/32 A kérdező kommentje:
Milyen önmegalázkodásról beszélsz? Az nem megalázkodás, hogy bocsánatot kérek a csajtól mert megbántottam és nem érdemelte meg..
2024. máj. 8. 18:05
 28/32 anonim ***** válasza:
27%
Akkor játszd ezt. Te tudod.
2024. máj. 8. 18:09
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Normális, érett viselkedés bocsánatot kérni ha megbántottunk valakit. Még akkor is az lenne ha az illető nem fogadja el és tovább haragszik. Ha ez valakiknek megalázó az az ő szintje.

Azt már nem tudjuk irányítani, hogy akit megbántottunk az hogyan fogadja de azt igen, hogy mi helyesen cselekedjünk és nem leszarjuk. Sokan öszzetévesztik a férfiasságot a bunkósággal.

2024. máj. 8. 18:17
 30/32 A kérdező kommentje:
Ott a szó!!
2024. máj. 8. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!