Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 nap után gáz lenne rá írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 nap után gáz lenne rá írni és bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

Szombaton buliba beszélgettem egy lánnyal (fb-n régóta ismerősök vagyunk) viszont a haveri társaságából össze vesztem valakivel, majd közben vele is és nem úgy beszéltem vele ahogy kellet volna. Sajnos nagyon bevoltam b*szva. A buli elején megláttam és már akkor megfogott engem annyira megtetszett. A barátnői is oda jöttek hozzám és mondták hogy bejövök neki, tetszek stb. Többször össze futottunk és beszólogattam neki (bókók), amik láttam hogy bejöttek neki, de mivel nagyon részegvoltam így nem tudtam vele komolyabban beszélgetni. Rá írjak és kérjek bocsánatot, vagy várjam meg a jövő hetet, mivel szintén lesz egy buli ahova tudtommal eljön és személyesen tegyem ezt meg? Mondta ő is hogy tetszem neki, de folyamatosan felhozta a beszólásomat mikor össze vitatkoztunk és láttam rajta hogy nagyon rosszul esett neki. Viszont egy normális gyönyörű tanult okos lány és egyszerűen nem megy ki a fejemből úgy érzem elb*sztam mindent, pedig mindenki mondta hogy mennyire tetszettem neki. Még a buli végén is ott volt mellettem és mindvégig a szemembe nézett mosolygott én meg mivel részeg voltam csak a hülye bókokat mondtam neki.

25f

máj. 8. 11:59
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik azzal bíztattak hogy írjak rá, több órája beszélgetünk és regényeket írunk egymásnak, jól elvagyunk! 😊
máj. 8. 22:56
 32/32 anonim ***** válasza:
Én is ezt tanácsoltam volna, és örülök, hogy így tettél. Én még annyit fűznék hozzá a 29-es válaszhoz, hogy az is normális, érett viselkedés, hogy esetleg idő kell ahhoz, hogy megbánj valamit, felfogd, hogy nem így akartad és összeszedd a bátorságod, hogy jóvátedd. Semmi sem gáz, amit őszintén teszel.
máj. 9. 06:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!