Már csak 4 nap, és vége az áprilisi télnek, nincs több szétfagyás reggelente és egésznapos télikabát. Várjátok?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 17:54
1/19 anonim válasza:
Ez neked hideg? Január óta nem fáztam
2/19 anonim válasza:
Egyébként nem várom, 20 fok felett meg tudnék halni
4/19 anonim válasza:
Én nem fagyok szét, a télikabátot sem vettem vissza. Ez nem tél, hanem rendes áprilisi időjárás. Ellentétben azzal, ami egy héttel korábban volt (majdnem 30 fok).
6/19 anonim válasza:
Már megint itt írogat egy csomó alföldi. Nem baj addig jó míg nem költöznek nyugatra. El se árulom hogy nyugaton általában sokkal hidegebb van, mert aztán megindul az összes.
7/19 anonim válasza:
#6: Te jó ég! Nyugi már. :D Ez csak egy ártatlan kérdés volt az időjárásról.
8/19 anonim válasza:
Szerencsére most nem volt olyan full vészes a tél, így a mostani idő is még elviselhető. Volt máskor is, hogy május körül jött meg a melegebb idő.
9/19 anonim válasza:
Imádom a telet és a hideget, szóval nagyon nem várom.
10/19 Szolovjov válasza:
Mivel ott szomorkodik két Etz a garázsban, várom a langyosabb időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!