Már csak 4 nap, és vége az áprilisi télnek, nincs több szétfagyás reggelente és egésznapos télikabát. Várjátok?
Magyarázd a soproniaknak, ott 2 fok van. Hihetetlen hogy mennyien hiszik hogy ugyanannyi fok van állandóan az egész országban.
Nem tudom kinek írtad, nálunk is 0-2 fok van reggelente, most napközben kb 6-7.
Ez nem télikabátos idő azért….
Igen, tisztában vagyok vele hogy időkép link. Akkor se értem, miért “téli idő” az ami van nyugaton akár.
Ja bocs nem mondtad hogy Szibériából jöttél Iván. Akkor érthető hogy ez neked végülis nyár :)
Azt hittem a 2 fok az fagypont körüli hőmérséklet. Engem nem zavar, felöltözök, de marha fárasztóak mikor a 15 fokos kelet Magyarországról dicsekednek hogy melegük van, ha valaki meg meri említeni hogy várja hogy igazi tavasz legyen nála is.
Miért lenne nyár? Ugye tudod hogy a tél és a nyár között szokott még lenni egy “tavasz” nevű évszak is? Májusban vannak az utolsó “fagyos szentek”, teljesen normális áprilisban a hajnali enyhe fagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!