Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Furcsa az ha valakinek szinte...

Furcsa az ha valakinek szinte megváltás hogy holnap vége az ünnepi időszaknak, és tűkön ülve várja hogy mehessen végre dolgozni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 11:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így vagy akkor egy nagyon jó és lehet jól is fűtött munkahelyed van, ahol jó a környezet meg minden, ha így van őrülhetsz!
2024. jan. 1. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom megvan az oka, ha szimplán annyi, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni otthon, az furcsa, de egyéb esetben, pl ha imádod a munkádat, ez a hivatásod, mindenki jó fej bent, akkor nem, meg ha mondjuk nem egyedül élsz és baromi szar otthon a légkör, akkor sem.
2024. jan. 1. 11:57
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Nekem egy porcikám se kívánja,sőt már aludni se tudok miatta hogy nemsoká menni kell..nincs semmi amit jobban utálnék a világon mint dolgozni.
2024. jan. 1. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én már ma is dolgozom. :D Igaz, magamnak, szóval minden perce megéri.
2024. jan. 1. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha jobban motivál a munka (pénz, tevékenység), mint az otthon punnyadás, akkor meg lehet érteni.
2024. jan. 1. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
A karácsonyt én sem szeretem, de a pihenésnek azért örülök.
2024. jan. 1. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Igazad van 3-mas!! nem lehet mindenkinek hiper szuper munkahelye! nem egy az ember egészségi állapota se, sokminden az ami ezt a kérdést meghatározza! és mert valaki őszintén leírja amit gondol, és olyan az élete stb, akkor már ő itt egy xar ember, le kell nyomni mínuszba mi? szégyellje magát aki ilyen! Mondok egy példát! ott vannak a kórházi ápolók! tudját mennyi kiégett emberrel találkoztam már akik full undokok voltak? az az ember már nem szeret bemenni dolgozni, jobb lenne neki otthon! mikor a magatehetetlen kisöreget felemelte és belevágta az ágyba meg hogy ne soroljam..... De el vannak itt egyesek szállva.
2024. jan. 1. 12:15
 8/11 anonim ***** válasza:
igen
2024. jan. 1. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa, de én se várom újból a korán kelést, tömegközlekedést, stresszt, szorongást.
2024. jan. 1. 12:42
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Nem furcsa. Túl sok az "ünneppé" emelt semmi éves szinten! Lényegében mindenki tisztában van, hogy a 99 %-a ezeknek csak egy mesterségesen legenerált gazdagodási lehetőség a kereskedelemben érintetteknek, - a többi tartalmatlan maszlag. Teljesen értelmetlen baromság annyi baromságot "ünnepelni", mint amikkel behülyítik az embereket. Arról meg felesleges is bővebben írni, hogy miként viselkednek az emberek az "ünnepek" közeledtével! -Mint ha nem jönne el a holnap vagy 15-20 anyaszült meztelen, éhező gyereke vonyítana otthon a padláson! Röhej!

És még nagyobb röhej, hogy mennyi feleslegesen megvett lomot, kaját, italt borogatnak ki az emberek minden ilyen "ünnep" után! De nem számít, - az a lényeg, hogy idén is jobban sikerült rázni a rongyot annál, akit nem kedvelünk! Bohócok! :DDD

Fentiek okán nem csípem az ünnepeket és azért sem, mert a legtöbb esetben mások próbálják meg eldönteni, levezényelni nekem, hogy mi legyen, mi lehet számomra magasztos, ünnepelni való! Gyűlölöm az egész mechanizmust, ahogyan van - és ezért inkább dolgoznék már sok esetben ahelyett, hogy várom az éppen aktuális "ünnep" végét!

2024. jan. 1. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!