Van Európában valahol olyan ország, ahol írásos, tanúk előtti beleegyezés elég ahhoz hogy az ember kaphasson eutanáziát?
Nézegettem a svájci Dignitas weboldalát (a Mielőtt megismertelek című filmből volt ismerős a neve), de amennyire ki tudom venni, ők csak megalapozott szakorvosi vélemény mellett hajlandóak végrehajtani ilyesmit, amúgy csak semmire nem való demagóg tanácsadást kaphat az ember. Én meg járok ugyan pszichiáterhez pánikbetegség miatt, de amúgy más orvosi bajom nincs, beszámítható vagyok és normális, így egészen biztosan nem kapnék papírt arról hogy végstádiumú, menthetetlen beteg vagyok és szükséges lenne ilyesmi.
Nekem viszont végleg elegem lett ebből az életből, a szenvedésből, a fájdalomból, a gyászból, abból hogy soha nem lehetek boldog, mert a sors mindig kihúzza alólam a szőnyeget, íme a legutóbbi eset, ezt a kérdést én írtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1167..
Elegem van. Mindenből és mindenkiből. Közel 26 év megtanított arra hogy én jót már nem várhatok az élettől. Szüleimen kívül senkim nincs. Menni szeretnék. Az útiköltségre és magára a dologra lenne elég pénzem, de nem tudom hol van olyan hely ahol van esélyem rá hogy végre is hajtsák...
Európán kívül sincs ilyen ország? Vagy ha ilyen nincs, akkor mondjuk olyan, ahol ha katonákat provokálok agyonlőnek, vagy bármi hasonló? Bármi érdekel ami gyors és/vagy fájdalommentes.
#7 Nem értheted. Ez nem "csak" egy reménytelen szerelem. Nem tudod mennyire sokat jelentett ő nekem. Ő volt az utolsó reményem a boldogságra.
7
Jajj ne már, szerelmi bánatos a kicsike? Szeretem, mikor azt hiszik egy igaz szerelem lehet a világon. 15 évesen még cuki, na de 26 évesen már ciki. Megsúgom, ezer meg egy emberrel is szerelembe eshetnél ha élnél ezer évig. Nincs "A" szerelem. Azok is túllépnek, akiknek a férjük/feleségük balesetben vagy súlyos betegségben halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!