Voltatok màr olyan élethelyzetben mikor úgy éreztètek vége nem bírod tovább?
Figyelt kérdés
febr. 21. 16:29
1/10 anonim válasza:
Igen volt mikor a szerelmem halalhiret megtudtam, 1tragediaban meghalt
Kitépték a szívem...
No comment
2/10 anonim válasza:
Kérdező, keress szakembert, vagy beszélgess a barátaiddal hétköznapi dolgokról. NE csinálj semmi meggondolatlant! A barátaid ott vannak neked.
3/10 anonim válasza:
Hívd fel a lelkisegélyt, menj pszichológushoz, vagy csak beszélgess egyet a barátaiddal.
4/10 anonim válasza:
Igen volt, nemrég. Kimásztam belőle, igaz segítséggel, de akkor is. Te is ki fogsz. Az idő múlása is rengeteget segít ilyenkor, azaz legyél türelmes önmagadhoz is.
5/10 anonim válasza:
Volt, persze: aztán mégis lett tovább.
6/10 anonim válasza:
Igen, volt. Két, velem egyidős, fiatal jóbarátom halt meg.
Az öngyilkossági kísérletem után jött a változás. Nem kaptam segítséget, egyszerűen szépen lassan elmúlt. Vannak még ma is rossz gondolataim, de messze nem hasonlítható az akkori állapothoz.
7/10 Senior Séf válasza:
Hát, az elmúlt 65 évben előfordult párszor. Persze ilyenkor mindig újra feláll az ember, megrázza magát, és minden megy tovább.
8/10 A kérdező kommentje:
És hogyan alltatok fel?
Mi vitt tovább ?
febr. 21. 19:38
9/10 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló köszi de sajnos nincsenek barátaim
febr. 21. 19:39
10/10 anonim válasza:
#8 munkahelyet váltottam, egyetemre mentem, örökbe fogadtam egy menhelyi kutyát, szóval adtam valami célt magamnak (hozzáteszem a depresszióm alatt is volt normális munkahelyem, szerettem csinálni, de változtatnom kellett. A kutya a legerősebb visszatartó erő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!