Halvány pozitív lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Reggel az első vizeletemből csináltam egy terhességi tesztet, aztán délután rá pillantottam, és ilyen halvány vékony csík volt rajta. Vajon száradási csík lehet? Vagy halvány pozitív? Rendszertelen ciklusom van, így sajnos nem tudom mikor kellene megjönnie. A teszt neve Predictor early.aug. 1. 16:05
11/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyen. 5 percen túl érvénytelen bármilyen teszt.
12/14 anonim válasza:
Ez negatív. 5-10 perc után már nem szabad nézni, de ezt írták már többen is.
A rendszertelen ciklusod egyébként mit jelent, 40-50 nap? Hányadik napon vagy a ciklusodban éppen?
14/14 anonim válasza:
Nekem már szabad szemmel látható csík is volt negatív. Nem szeretem ezeket a nagyon érzékeny teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!