Halvány pozitív lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Reggel az első vizeletemből csináltam egy terhességi tesztet, aztán délután rá pillantottam, és ilyen halvány vékony csík volt rajta. Vajon száradási csík lehet? Vagy halvány pozitív? Rendszertelen ciklusom van, így sajnos nem tudom mikor kellene megjönnie. A teszt neve Predictor early.aug. 1. 16:05
1/14 A kérdező kommentje:
Kép kommentben.
aug. 1. 16:05
3/14 anonim válasza:
Ismetelj 2 nap múlva. Nekem volt már ilyen tesztem, és szellemcsik volt.
4/14 anonim válasza:
Délután már ne pillantgass rá mert érvénytelen
5/14 anonim válasza:
Ez egy szétszedett negatív teszt. Mikorra nem várod? A Predi a nemvárt napján már szép erős szokott lenni.
6/14 A kérdező kommentje:
Igen szét szedtem, mert láttam egy kis csíkot a kis ablakon át. Sajnos a ciklusom kiszámíthatatlan.
aug. 1. 16:15
7/14 anonim válasza:
A halvány pozitív nem itt kezdődik, de mivel nem pontos a ciklusod, ezért még bármi lehet.
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat. :)
aug. 1. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!