Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szombaton kell megjönnie, de...

Szombaton kell megjönnie, de azon kívül hogy fel vagyok puffadva (eléggé nagy a hasam) nem észlelek mást. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. jan. 9. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Puffadás van akinél mensi előtt is jelentkezik, nálad nem tudom, hogy szokott-e.

Ettől még nem biztos, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy igen. Várj mindenképp és ha késne pár napot, akkor csinálj egy tesztet.

Az nem derült ki, hogy szeretnéd hogy megjöjjön vagy nem...

2008. jan. 9. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is vagyok,nagyon puffadok,de mensi elött is szoktam.Nekem is szombaton kell megjönnie.Hát...kiváncsi leszek.Drukkolok neked is !
2008. jan. 9. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Mensi is lehet,baba is.Mensi után egy héttel a teszt elég bizti!Akkor is ha megjött a mikid,lehetsz terhes!Azért figyelj oda magadra!
2008. jan. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!