Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondanátok el a szülőknek?

Hogyan mondanátok el a szülőknek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, még nem élünk együtt a párommal, de terhes lettem. Félig tervezett baba, én nagyon szerettem volna, párom is örül neki. Kicsit tartok elmondani itthon a fejleményeket, hiszen még csak 1 éve dolgozom, a párom már majdnem 30, neki örülnek a szülei, hogy unokájuk lesz. Hogyan fogjak hozzá a bevalláshoz? (Szüleim 60 évesek)
2010. okt. 31. 17:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
"Apu, anyu, van egy jó hírem..."
2010. okt. 31. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:

szerintem örülni fognak, ha Ti is örültök neki, az együttélés majd összejön, gondolom már akarjátok így babával. a pároddal kézenfogva leültök eléjük, h bejelentenivalótok van és kimondod a varázsmondatot: kisbabát várok!

gratulálok!!!

2010. okt. 31. 17:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a szüleid, de biztos örülnek majd neki. Persze azért legyen egy kidolgozott terved, és válaszaid arra, hogy hol fogjátok nevelni, stb. Tehát tudd mondani, hogy már nézitek a lakásokat, stb.
2010. okt. 31. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is most vagyok 22 éves és 16 hós a babám,Párom januárba lesz 30 szintén.Én is féltem elmondani mert előtte költöztünk össza vagyis a szüleihez és én csa 3 hónapot dolgoztam.Nagyon jól fogadták pedig rettegtem én is.Okom nem volt rá mert jó fejek csak fiatalnak tartottam magamat.Minél előbb annál jobb.Hidd el megkönnyebölsz majd.Sok sikert
2010. okt. 31. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék, hogy unokám lesz:)
2010. okt. 31. 21:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Kedves 20.39-es! Együtt laktok? Hány éve vagytok együtt a pároddal?
2010. okt. 31. 21:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát mi decemberben voltunk így, hogy terhes lettem az én párom 32.Nem élünk együtt.Mikor mi elmondtuk én kórházban voltam vetélés gyanújával, A szülők reakciója mindkét részről az volt lényegében, hogy csak nehogy megtartsuk, meg hogy a nyakukra akarjuk még a gyereket is vinni!

"Szerencsére" elvetéltem, és a kedvem is elment mindentől.

23L

2011. febr. 21. 22:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Szóval ezt csak azért írtam, mert nem biztos, hogy mindenki örül neki, fel kell készülni erre is.
2011. febr. 21. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:

ma 22:09

Szegény...:-(

Sajnálom!

Én is 22 vagyok, nekem is 16 hónapos a babám, nagyon szerettem volna már. (Én anyumnak mondtam, szeretnék mutatni valamit, és elővettem a tesztet... Így visszagondolva más módot is választhattam volna, már mind1:-))

Azt írod, 1 éve dolgozol. Akkor az 1 éves munkaviszonyod bőven meglesz, emiatt szerintem ne izgulj (én az OKJ-mat fejeztem be terhesen...)

2011. febr. 21. 22:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Jaj, elment véletlenül a válasz.

Szóval párod is legyen ott, együtt mondjátok el nekik, beszéljétek meg, hogyan.

Boldog babavárást kívánok!

2011. febr. 21. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!