Hogyan mondanátok el a szülőknek?
szerintem örülni fognak, ha Ti is örültök neki, az együttélés majd összejön, gondolom már akarjátok így babával. a pároddal kézenfogva leültök eléjük, h bejelentenivalótok van és kimondod a varázsmondatot: kisbabát várok!
gratulálok!!!
Hát mi decemberben voltunk így, hogy terhes lettem az én párom 32.Nem élünk együtt.Mikor mi elmondtuk én kórházban voltam vetélés gyanújával, A szülők reakciója mindkét részről az volt lényegében, hogy csak nehogy megtartsuk, meg hogy a nyakukra akarjuk még a gyereket is vinni!
"Szerencsére" elvetéltem, és a kedvem is elment mindentől.
23L
ma 22:09
Szegény...:-(
Sajnálom!
Én is 22 vagyok, nekem is 16 hónapos a babám, nagyon szerettem volna már. (Én anyumnak mondtam, szeretnék mutatni valamit, és elővettem a tesztet... Így visszagondolva más módot is választhattam volna, már mind1:-))
Azt írod, 1 éve dolgozol. Akkor az 1 éves munkaviszonyod bőven meglesz, emiatt szerintem ne izgulj (én az OKJ-mat fejeztem be terhesen...)
Jaj, elment véletlenül a válasz.
Szóval párod is legyen ott, együtt mondjátok el nekik, beszéljétek meg, hogyan.
Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!