Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már igy valaki? Elvileg...

Járt már igy valaki? Elvileg 6+3hetes terhes

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég bonyolult az én történetem

Május 17-en volt meg utoljara a menstruaciom.

2 nap keses utan teszteltem halván pozitivat illetve digitalison 1-2hetes terheset irt ki.

Szepen erosodtek a tesztek is,

Jobb alhasam szurkal neha, ugyanezen az oldalon a derekam is fajdogal.

Ma voltam vizsgalaton ahol a doki latta a sargatest cisztat a bal oldalon ami ugye a terhesseget segiti viszont terhesseget nem vagyis hat volt egy fekete pont mehen belul

Amire meg csak azt sem mondta hogy petezsak 😞 de volt ott es mehen belul volt az a fekete kis valami amibe meg nem volt eletjel. Vett vért hcg-t nezni de ezt is mihez méri? Jart mar igy valaki esetleg?

júl. 1. 19:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ha június 17-én már pozitív volt a teszt, ez nem lehet 6 hetes terhesség.

Ha 24-én lettél volna csak kerek 4 hetes, akkor kb. stimmelne a doki által mért terhességi kor (6+3), de az meg azért nonszensz, mert előtte egy héttel, 3 hetes terhesen nem pozitív még a teszt...

Szóval ez inkább úgy tűnik, hogy egy lassan fejlődő koraterhesség, ami valószínűleg el fog halni.

Volt szívhang, pulzálás?

júl. 11. 12:59
 32/35 anonim ***** válasza:
41%

#18-as vagyok.

GRATULÁLOK!

A hülyékkel ne foglalkozz!

Ahogy olvasgatok ebben a témában mindig össze futok ezzel a beteg lelkű nőszeméllyel aki téged is abúzál itt. Itt éli ki amit a való életben nem tud. Szánalmas.

júl. 12. 00:22
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

#31 azt irta lattak pulzalast, de sehogy nem jon ki a matek. Szerintem sem fejlodik normalisan a terhessege es elobb utobb elfog halni bar ne legyen igy.

Bennem is felmerult, hogy nem terhes amugy. Rengeteg ilyen van. Szoval nem lepodnek meg.

júl. 12. 09:07
 34/35 anonim ***** válasza:

Ha június 16.án volt a teszt halvány pozi akkor mondjuk 10. Dpon tesztelt. Akkor kb 3 hetes 3 napos terhes volt. Ha július 10.én volt dokinál, akkor 6 hetes 6 napos terhes volt ezek alapján. Az hogy 6 hét 3 napnak mérte meg belefér, mert itt tized mm-ek is nagyon számítanak. Nekem 6+5nél 6+2nek mérte pedig napra pontosan tudtam az ovumat. Annyi történhetett, hogy később volt az ovulációja 7-10 nappal.

Első terhességemnél nekem ugyanez volt. Vérvétel alapján nem volt ovum, rá 1.5-2 hétre pedig pozitív lett a tesztem. Az elején több, mint 1 héttel kisebbnek mérték, de 12. Hétre behozta a lemaradást.

Nem mondom, hogy ez így történt, lehet tényleg rosszul fejlődő terhesség, de előfordulhat a késői ovu miatt. Remélem, hogy igazam lesz és egészséges terhességed lesz :)

júl. 12. 10:11
 35/35 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Úgy tűnik nem fejlődik kellő mértékben. Ha neked halvány teszted volt akkor, mára már bőven több mint 6 hetesnek kellene lenned.
júl. 12. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!