Járt már igy valaki? Elvileg 6+3hetes terhes
Sziasztok!
Elég bonyolult az én történetem
Május 17-en volt meg utoljara a menstruaciom.
2 nap keses utan teszteltem halván pozitivat illetve digitalison 1-2hetes terheset irt ki.
Szepen erosodtek a tesztek is,
Jobb alhasam szurkal neha, ugyanezen az oldalon a derekam is fajdogal.
Ma voltam vizsgalaton ahol a doki latta a sargatest cisztat a bal oldalon ami ugye a terhesseget segiti viszont terhesseget nem vagyis hat volt egy fekete pont mehen belul
Amire meg csak azt sem mondta hogy petezsak 😞 de volt ott es mehen belul volt az a fekete kis valami amibe meg nem volt eletjel. Vett vért hcg-t nezni de ezt is mihez méri? Jart mar igy valaki esetleg?
A 6000 feletti hcg-t kell latni uh-n mar egy rosszabb uh geppel is.
Ez esetben es mehenkivulinek tűnik.
Azt mondta mehen belül sem latta a doki a terhesseget.
Az csak felismer egy elhalt terhesseget.
A kérdező szerintem csak magától gondolja h az a fekete pont lehetett a petezsak. De egyszerubb lett vna megkerdeznie a dokit, hogy mi az
8as vagyok
6000es hcgnél már tényleg látszania kellene a petezsáknak legalább. Mi van a leletre írva? Valamit csak írt rá a doki
Majd írd meg az uh után hogy mi volt kérlek!
Szorítok neked!
Megvolt a vizsgálat!
Minden rendben van szikhólyag embrió es pulzalasat is lattuk😊 6+3napot mert a doki.
Nekem a ciklusom is hosszabb volt 29-30nap plussz az ovulaciom is 16-17napra irta mindig
Ezek szerint kesobb fogant.
Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!