Van esély terhességre?
Május elsején voltunk együtt a férjemmel, védekeztünk (óvszer) majd május 13-18 menstruáltam.
Azóta nem jött meg. Különösebben eszembe se jutot, iszonyat depis időszakban voltam, 1 mg Frontint is írt fel az orvos, pszichológushoz járok most. Ma jutott eszembe, hogy már meg kellett volna újra jönnie. Vannak is PMS tüneteim enyhén, de mintha nem akarna megjönni mégsem. Régebben volt hogy kimaradt 1-1
hónap menzesz, de pár éve egész
beállt 30 naposra a ciklusom.
Ha májusban megjött van esély terhességre vagy nincs?
Nyilván fogok venni tesztet legkésőbb hétfőn, de addig is aggaszt. Van 1 gyerekünk ovis, nem igazán akarok többet :/
Jaj, látom...🙆♀️😆
Bocsi. Még óvszer esetén is lehet minimális esélye, de sztem nem kell izgulni. Akár a nagy meleg is bekavarhatott.
De voltunk párszor, csak ha terhes lennék azt gondolnám esélyesnek, mert az ott pont középidő volt.
A lányom is úgy lett anno 5 éve, hogy középidőben pont egyszer megszakítással voltunk együtt és pedig időben kivette, mégis..
Igaz most mint írtam volt óvszer.
Én is azt gondolnám kicsi az esély, de ráparáztam, lehet elmegyek egy tesztért nemsoká mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!