PCOS beteg vagyok és 10 hónapjs nem volt mensturácóm. Egy rosszabb időszakom miatt abbahagytam a diétát és az edzést és ez lett belőle....járok orvoshoz de még nem sikerült ciklust előidézni, viszont pár napja fáj a mellem és egy hete volt ilyen átlátszó bővebb folyás ami peteéréskor szokott,szóval hátha.
Tegnap a barátommal lefeküdtünk és alapvetően mindig védelezünk gumival, viszont most nem jött össze és gumi nélkül csináltuk. Nem bennem ment el.
Mennyi szerintetek így az esély hogy terhes lettem PCOS mellett és úgy hogy 10 hónapja nem jött meg?
Vagy-vagy... Ki tudja. Máskor húzzatok gumit, ennyire nem lehettek kangörcsösek 🙄
jún. 16. 07:43
2/7 anonim válasza:
Simán. Barátnőm fia is így jött össze, sokáig nem tudta, hogy terhes, mert össze vissza jött meg neki is. Tesztelj majd.
jún. 16. 07:56
3/7 anonim válasza:
Kevés az esélye a babának.
jún. 16. 08:09
4/7 anonim válasza:
Kevés az esély, de nem nulla. Az a nagy helyzet, hogy PCOS mellett mindig a legváratlanabb pillanatban jön a siker. És ami nagy igazság, ahova épp nem várják oda érkezik a baba a szinte legkisebb esélyű esemény mellett.
Ha nem szeretnétek babát, védekezzetek.
jún. 16. 10:01
5/7 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye a babának. Ha aggódsz, akkor érdemes másfél hét múlva szuper érzékeny teszttel megnézni. Dm-ben, Rossmannban már vannak olyanok, ami a várható menstruáció késése előtt 6 nappal kimutatja. Esetedben, mivel nem rendszeres a ciklusod, az együttlét után 12 nappal már szerintem mutatná, de függ attól is, hogy mikor volt ovulációd, ha volt. De elég kicsi az esély, szóval szerintem ne aggódj feleslegesen. :)
jún. 16. 21:06
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Mindig szoktunk védekezni, most először fordult elő ilyen.
jún. 16. 21:44
7/7 anonim válasza:
Én már nagyon régóta nem védekezek sehogy,megszakítással és ennyi. Évek óta. Exeimmel sem, es a mostani párommal sem használunk gumit vagy tabit,stb. Lehet csak mázlim van vagy passz,de sztem ne izgulj :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!