Van esély terhességre?
A menstruációm előtt 2 nappal sajnos kiszakadt az óvszer, majd pontosan megjött, és az 1. napon elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Azóta másfél hét telt el, aggódnom kéne?
Esemény utánit nem akartam bevenni, nagyon erősen gondolkodtam rajta de sajnos 2-3 hónappal ezelőtt kellett bevennem, ezért is döntöttem a gyógyszer elkezdése mellett.
Menstruáció előtt 2 nappal már rég megtörtént az ovuláció. Úgyhogy biztosan nem leszel terhes.
A fogamzásgátló tabletta pedig az 1. szemtől véd amennyiben a vérzés 1. napján kezded el a levelet. Benne van a betegtájékoztatóban is. Ilyen esetben nem kell kiegészítő védekezés. Ha kellene akkor a gyógyszergyártó cég beleírná a betegtájékoztatóba.
köszönöm a válaszodat!
Most elkezdtem vérezni, lehet hogy a gyógyszer ennyire bezavart?
Ne szedj gyógyszert, az óvszert pedig megbízható helyen vedd.
Én ezt amúgy nem értem: ha normálisan van felhúzva, és nem járt le, hogy szakad el? Olyan vadul szexel valaki? :D Érdekes, 15 éve élek nemi életet, sosem szakadt még ki a gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!