Miért nem sikerült? Tanácsokra lenne szükségem!
Ez volt az első ovu tesztes hónapunk...cd 12-n már pozitív volt a teszt.
együtt voltunk cd 11, 12,14,15,18,21,23...
a ciklusom 28 napos, az ovu 14-nél lehetett, negatív ovu teszt, és éreztem is a pé-s görcsöket plusz bő hüvely váladék.
nyugodt hónapom volt, sokat pihentem, éreztem sokszor fáradtabb vagyok az átlagnál. nem koncentráltam nagyon a témára, mert volt más dolgom is, nem volt kifejezetten időzített szex, hanem inkább örömszex...
ma 12 dpo, reggeli pisiből csont negatívat teszteltem, ez gondolom elég egyértelmű, hogy most nem sikerült, mivel a teszt 10-es érzékenységű.
mi az amit nem tettem meg az ügy érdekében?
Nálunk úgyszintén,én is negatívat teszteltem,de a hőm még fent van,bár holnapra nem várom csak.
Azzal vigasztalom magam,hogy 6 hónapon belül 50%-a bebabásodik a pároknak!Mikorra nem várod?
szia
én keddre nem várom...a lutheálisom 14 napos.
mióta próbálkoztok? ti milyen napokon voltatok együtt?
Nekem um:10.01 volt,31 naposak szoktak lenni,a férjem 17-én látott páfrányt a pg 53-on.Mi együtt voltunk 9-étől 15-ig minden nap,utána 17,19,20,22 azt hiszem,most meg 29,30.
Ez a 2. hónap.
Á,ez kivételes hónap,a havi 3 a jellemző:-)
Szurkoljunk együtt,nyitok egy új kérdést,akik mostanra nem nagyon várják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!