Elszakadt az óvszer?! Tanácsokra lenne szükségem.
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal, óvszerrel védekeztünk. Már pont megvolt az orgazmusa, és amikor húzta volna ki a hüvelyemből elszakadt az óvszer. Persze az egész ondó a hüvelyemben landolt. Ez éjjel történt. 72 órás tablettára nem éppen van pénzünk.2009. okt. 4. 15:06
1/10 anonim válasza:
Kérj pénzt a szüleidtől.Azt hiszem 6000 Ft.
2/10 anonim válasza:
Hát elég baj hogy elszakadt:S Mondd el feltétlenül a szüleidnek,ők adnak pénzt! Mindenképp kérj,különben a 72 óra leteltével már beágyazódik a petesejt.Kérj pénzt lehetőleg ma! Lehet hogy lesz kiabálás,de lenyugodnak!
3/10 anonim válasza:
Ezt már sajnos nem lehet visszacsinálni.
Nem tudom, mit lehetne erre írni, mi itt nem nagyon tudunk segíteni, az ilyesmire nincsenek házi praktikák...
Szerezzetek pénzt, különben nagyobb bajban lehettek.
4/10 anonim válasza:
hát még mindig olcsóbb a tabletta, mint egy gyerek felnevelése.
5/10 anonim válasza:
Azt hiszem a sürgősségin ingyen adják, de nem esküszök meg rá:S Amikor nekem is volt ilyen bajom akkor kéregettem a haweroktól, 1000Ft 6 embertől az nem sok...
6/10 anonim válasza:
de vhonnan legyen rá pénzetek ezt tudom tanácsolni. Kérj te is 3 ezret és a barátod is 3ezret a szüleitől. Mert kettőtök dolga ez és nem egyedül a tiéd.
7/10 anonim válasza:
nem kerül annyi pénzbe ha felírják. én úgy tudom hogy a nőgyógyászati sűrgősségi receptre felírják és úgy olcsó. nem 6000 az biztos!!!!!
8/10 anonim válasza:
Utolsó jól beszélsz.Még egy belgyógyász is felírhatja,a sógornőm is így járt két éve.
9/10 anonim válasza:
Első vagyok.Egy ismerősőm pár hete 6000 Ft-ér vette.Szóval tőle annyit kértek.Ne mondd , hogy nem annyi.
10/10 anonim válasza:
Abortusz 30 000 - 40 000 Ft, úgy hogy biztos fognak a szüleid adni 6000, mintsem a többszörösét fizetik ki! Kérj mindenképpen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!