Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra, tanácsokra...

Tapasztalatokra, tanácsokra lenne szükségem, hogy segíteni tudjak a Húgomnak a teherbeesésben, tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
5 -en vagyunk testvérek nekem van egy 2 éves kisfiam és most 4 hónapos kismama vagyok a Nővérünknek már van 3 kisfia ő nem is szeretne többet,a kisöcsénk és kishúgunk meg még csak 11 évesek,ha jönnek hozzánk a húgomék látom a szemében,hogy mennyire irigyel a terhességem és a gyermekem miatt,már ők is nagyon szeretnének,de sajnos a húgom cukorbeteg és nagyon kövér is,és én azt hallottam,hogy az ilyen nők általában nehezebben esnek teherbe,hallatom,hogy ha valaki különféle pózokban csinálja az is elősegíti,hogy előbb teherbe essen valaki,Tud valaki erről többet vagy ilyen dolgokról mert nekem ilyen tanácsokra,tapasztalatokra lenne szükségem,hogy legalább így tudjak segíteni a húgoméknak!
2008. nov. 19. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Lehet hogy én értelmeztem rosszul,de 11 éves a húgod,és babát szeretne?!

2008. nov. 19. 15:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valószínűleg a cukor + kövérség lesz ennek a hátterében. Érdemes lenne kivizsgálni. Én úgy tudom, hogy van erre egy bogyó, metformin a neve azt hiszem és ódákat zengenek róla.

Orvosnál voltak már?

2008. nov. 19. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A cukor miatt van, egyértelmű. Endokrinológust keressen fel, az felírja a metformint a cukorra, vagy diabetológus, de az endokr. jobb, mert ő megnézi a többi nemi hormont is..., kb fél év, és leolvadnak a kilók a húgodról a gyógyszer hatására!!
2008. nov. 19. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

szerintem hormonzavar all a hatterben, te nem nagyon tudsz segiteni. a suly alapvetoen nem lenne gond (bar fugg, hogy mennyire kover), de elofordulhat, hogy valami olyasminek a tunete, ami miatt nem lehet baba (pcos)

öö..mennyire volt ertheto?

2008. nov. 19. 16:10
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
11évesen akar teherbe esni????:O
2008. nov. 19. 16:43
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Sajnos nem egészen érthető, ahogy leírtad. Valóban 11 a húgod aki a babát szeretné??? De a cukorbtegség valóban akadály.De lehetnek más gondok is. De ha ilyan fiatal akkor nem lehet hogy egyszerűen csak babázni szeretne??? Abban a korban van még amikor Barbie-zni kell meg ilyenek, nem terhesnek lenni. De ilyen korban , keressen orvost, ha ilyen gondjai vannak.

2008. nov. 19. 17:05
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem jól értelmezitek az amit irt.

5-en vannak testvérek.Van egy növére 2 hugy 1 öcse és Ö maga =5Valószinüleg a nagyobik hug szeretne babát,különben nem akarna segíteni.

Énis elsőre azt mondanám, hogy a cukor miatt nem jön a baba. Menjen el egy nögyogyászhoz kérjen teljes hormon vizsgálatót míg erre vár a diabetológián is szükséges egy teheléses cukor és inzulin szint nézés. Ha ez megvan és tényleg PCOS akor kap rá gyogyszert. Ha nem további kivizsgálás szükségeltetik.

2008. nov. 19. 17:46
 8/12 anonim válasza:
91%
Elnezest, nincsenek ekezetek a gepemen.Rengeteg oka lehet ha valaki nem tud teherbe esni, nem feltetlenul tulsuly vagy cukorbetegseg, sokkal osszetettebb a dolog.Fordulj szakertohoz ha mar egy joideje nem sikerul.Kulonbozo pozoknak nem sok koze van a dologhoz.Amugy teljesen vilagos hogy NEM A 11 eves hugod szeretne teherbe esni, csak a tobbiek nem tudnak szamolni.5en vagytok testverek, 2 nek van gyereke, 2 meg tul fiatal, azaz a maradek 5.ik hug aki babat szeretne.Egy kis matek.Sok szerencset.
2008. nov. 19. 17:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát.

Lehet,hogy nem voltam elég érthető,azzal kezdtem,hogy 5-en vagyunk testvérek,felsoroltam,hogy velem mi van a nővérünkkel mi van és,hogy a kisöcsénk és kishúgunk mér csak 11 évesek az az ez csak 4 testvér,logikus,hogy akkor van még 1 húgom akin szeretnék segíteni a teherbe esésen és nem egy ....................család vagyunk aki a 11 éves húgán akar a teherbe esésen segíteni azt hittem ez másnak is tök egyértelmű és világos lesz,de tévedtem!

2008. nov. 19. 19:29
 10/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a HASZNOS válaszokat,akik ÉRTETTÉK A KÉRDÉSEMET ÉS TUDNAK SZÁMOLNI!!!!

Sokat segítettetek,biztos örülni fog neki a húgom.

Ja és ezentúl majd ha felteszek egy kérdést kiírok minden egyes számomra logikusnak tűnő dolgot is,mert sajnos elég sokan nem tudnak értelmezni pár mondatot!:-):-)

2008. nov. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!