Tapasztalatokra, tanácsokra lenne szükségem, hogy segíteni tudjak a Húgomnak a teherbeesésben, tudna segíteni valaki?
Figyelt kérdés
5 -en vagyunk testvérek nekem van egy 2 éves kisfiam és most 4 hónapos kismama vagyok a Nővérünknek már van 3 kisfia ő nem is szeretne többet,a kisöcsénk és kishúgunk meg még csak 11 évesek,ha jönnek hozzánk a húgomék látom a szemében,hogy mennyire irigyel a terhességem és a gyermekem miatt,már ők is nagyon szeretnének,de sajnos a húgom cukorbeteg és nagyon kövér is,és én azt hallottam,hogy az ilyen nők általában nehezebben esnek teherbe,hallatom,hogy ha valaki különféle pózokban csinálja az is elősegíti,hogy előbb teherbe essen valaki,Tud valaki erről többet vagy ilyen dolgokról mert nekem ilyen tanácsokra,tapasztalatokra lenne szükségem,hogy legalább így tudjak segíteni a húgoméknak!2008. nov. 19. 15:05
11/12 anonim válasza:
:-)
...pedig tényleg csak egy kis alsós matek. :D
12/12 Atika válasza:
Szerintem egyszerűen csak meg kellene tépni jól majd hátulról egy igazit be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!