Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez most pozitív...

Szerintetek ez most pozitív vagy szellem csíkos?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1 napja késik elvileg.

Ez a ma reggeli tesztem.

[link]

jún. 28. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

Hat igy nem tunik sajnos biztatonak. Ha ket hete kesik akkor eleve latni kellene mar tobbet mint egy petezsak.

A teszted is furcsa volt 1 napos keseshez merten. Nagyon halvány. De hcgt miert nem nezetsz ket naponta?

. Eros pozitív teszt nem mervado. Nekem veteles előtt 2 nappak lett K*rva eros ket tesztem (egy predi es egy cb). Mégis elveteltem.

júl. 10. 11:31
 62/71 anonim ***** válasza:
Ez egy üres petezsák ami a képen van.
júl. 10. 11:32
 63/71 A kérdező kommentje:

Ja mindegy lesz ami lesz már nem is érdekel ez az egész.

Csak az bosszant hogy másnak akik kurvák , meg akik nem akarnak gyereket azoknak mindig szerencséjük van !

A szomszédom egy rihe rongy mégis az isten egészséges babát adott neki. És pld mint én aki vágyik rá és minden meg teszek a családért meg nem kurok félre pont nekem nem sikerül. Szóval le szarom már az egészet !

júl. 10. 11:42
 64/71 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy igazságtalan ez az élet !
júl. 10. 11:44
 65/71 anonim ***** válasza:

Sajnos igen...igazságtalan.

5 év után végre terhes lettem...elvetéltem...rá 2 hétre legjobb barátnőm terhes lett egy hirtelen lángralobbant dolog mellett az exétől..

Azóta anya vagyok, szeretnénk még egyet...terhes lettem, elvetéltem... nekem lassan erősödtek a tesztek, hcg is gyanúsan növögetett, nem láttak semmit csak a vetélés napján. Kb 7 hetes voltam. Közbe bártnőm barátnője terhes lett... szintén két héttel később mint én.

Másoknak hipp hopp sikerül és sokaknak meg éveket kell megszenvedni. Most mi ismét negyedik éve várjuk a sikert. Kezelve vagyok vannak gondjaim, nehezen jön az új kis csoda.

Ez van sajnos. Kitartás nektek! Olyan nincs, hogy feladja az ember. Aki anya akar lenni az is lesz míg a méhe a helyén :).

Mielőbbi sikert nektek! Legyen ez most egy jel, hogy képes vagy rá, össze fog jönni. Lehet most a sikertelenség után egyből :)

júl. 10. 19:02
 66/71 anonim ***** válasza:
Irj barmi is tortenik veled! En tovabbra is drukkolok
júl. 10. 22:08
 67/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek nagyon kedvesek vagytok😘😘 mindenképp írok!
júl. 10. 22:23
 68/71 anonim ***** válasza:
Az ambuláns lapodra mit írt?
júl. 10. 22:26
 69/71 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmi olyasmit, csak ezt a filmet. Nem tudom lehet keresek másik nőgyógyászt ez alig mondott valamit. Most vissza vár keddre megint és meg láttom mit mond.
júl. 11. 16:54
 70/71 anonim ***** válasza:
Eeszt-ben fent van, nezd ott.
júl. 11. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!