Szerintetek ez most pozitív vagy szellem csíkos?
Hat igy nem tunik sajnos biztatonak. Ha ket hete kesik akkor eleve latni kellene mar tobbet mint egy petezsak.
A teszted is furcsa volt 1 napos keseshez merten. Nagyon halvány. De hcgt miert nem nezetsz ket naponta?
. Eros pozitív teszt nem mervado. Nekem veteles előtt 2 nappak lett K*rva eros ket tesztem (egy predi es egy cb). Mégis elveteltem.
Ja mindegy lesz ami lesz már nem is érdekel ez az egész.
Csak az bosszant hogy másnak akik kurvák , meg akik nem akarnak gyereket azoknak mindig szerencséjük van !
A szomszédom egy rihe rongy mégis az isten egészséges babát adott neki. És pld mint én aki vágyik rá és minden meg teszek a családért meg nem kurok félre pont nekem nem sikerül. Szóval le szarom már az egészet !
Sajnos igen...igazságtalan.
5 év után végre terhes lettem...elvetéltem...rá 2 hétre legjobb barátnőm terhes lett egy hirtelen lángralobbant dolog mellett az exétől..
Azóta anya vagyok, szeretnénk még egyet...terhes lettem, elvetéltem... nekem lassan erősödtek a tesztek, hcg is gyanúsan növögetett, nem láttak semmit csak a vetélés napján. Kb 7 hetes voltam. Közbe bártnőm barátnője terhes lett... szintén két héttel később mint én.
Másoknak hipp hopp sikerül és sokaknak meg éveket kell megszenvedni. Most mi ismét negyedik éve várjuk a sikert. Kezelve vagyok vannak gondjaim, nehezen jön az új kis csoda.
Ez van sajnos. Kitartás nektek! Olyan nincs, hogy feladja az ember. Aki anya akar lenni az is lesz míg a méhe a helyén :).
Mielőbbi sikert nektek! Legyen ez most egy jel, hogy képes vagy rá, össze fog jönni. Lehet most a sikertelenség után egyből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!