Szerintetek ez most pozitív vagy szellem csíkos?
Fú, elolvastam a kommenteket, hihehetlen milyen gonosz emberek léteznek, igy anonimként a másikat elszomorítani, kétségek közé tenni...
a tesztjeid az első képet kivéve, SZINES, egyértelmű pozik voltak.
Gratulálok, jó babavárást. :)
Sziasztok! Másodikán voltam uh-n korai volt még csak annyit mondott hogy ott van valami és mondta menjek vissza egy hét múlva szóval a tegnap voltam ,és megint azt mondta hogy menjek vissza 1 hét múlva hogy lássuk fejlődik e. De most kaptam tőle képet róla a múltkor nem adott semmit nem mutatott semmit de most igen na mindegy a lényeg az hogy teljesen be vagyok szarva rendesen rám ijesztet hogy lehet nem fejlődik mert még mindig kicsi. A képen azt írja hogy 1.7cm most akor az a petezsáknak a mérete? Szóval 17mm akor? És 4 hetes vagyok ? Ha 17mm a petezsák akor az nem túl nagy már 4 hetesnek? Nem tudom nem értek hozzá! A masik dolog meg már ugye 2 hete késik es csináltam egy tesztet a tegnap és full erős pozitiv lett szóval az első ami végre erős pozitiv! Meg ahogy számolom hogyha az utolsó menstruációm első napjától számolom akor az május 27 volt akor most 6 hetes lennék és pár napos nem 4 hetes és pár napos.
Lehet késői ovulációból sikerült?
Na mindegy megint vissza kell menjek 1 hét múlva.
Itt a kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!