Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez most pozitív...

Szerintetek ez most pozitív vagy szellem csíkos?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1 napja késik elvileg.

Ez a ma reggeli tesztem.

[link]

jún. 28. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
50-es, akkor halkan gratulálok... :) de én úgy tartom, ha már valami elindult csak jó lehet és nem kell egyből a rémeket látni. Mikor örüljön az ember a terhességnek ha nem most? Aggódni mindig is fog, miután megszületett a baba még jobban. De ez ilyen. :) Adja át magát az érzésnek az ember, és ha bármi gond lenne, akkor is tudják majd, hogy mindketten termékenyek és összejöhet a baba. Legalábbis én így gondolkodtam és nekem megnyugvást jelentett a második csík.
júl. 1. 11:11
 52/71 anonim ***** válasza:
Minden jot kivanok! ☺️
júl. 1. 22:24
 53/71 anonim ***** válasza:
0%
Viszont látásra
júl. 1. 22:44
 54/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!🥰🥰
júl. 3. 07:26
 55/71 anonim ***** válasza:
Nem tudom hanyadik vagyok, de engem érdekel ha a 42 nem. Utálom mikor kiírnak egy ilyen kérdést és utána nem derül ki, hogy az + vagy - volt.
júl. 3. 10:25
 56/71 anonim ***** válasza:

Fú, elolvastam a kommenteket, hihehetlen milyen gonosz emberek léteznek, igy anonimként a másikat elszomorítani, kétségek közé tenni...

a tesztjeid az első képet kivéve, SZINES, egyértelmű pozik voltak.

Gratulálok, jó babavárást. :)

júl. 6. 01:00
 57/71 anonim ***** válasza:
56: irod, az elso kepet kiveve. En es meg paran is azt irtuk arra, hogy negativ (utana mar nem is irtam mert egymas torkanak estek a tobbiek) es megis le lettem pontozva.😀 sokszor mar egyaltalan nem ertem ezt az oldalt, pedig 12-13 eve “gyurom”. De mostanaban mintha az anyukak/kismamak/gyereket akaro nok veresebben reagalnanak, sokszor nagyon csunya szavakat hasznalva. Regebben azert ennyire nem utaltak ennyire egymast a no. Mi valtozhatott?
júl. 6. 07:56
 58/71 anonim ***** válasza:
57, nem tudom mi változhatott, sajnos a való életben is tapasztalom, hogy nő nővel sosem jön ki jól, az esetek többségében.. versengenek egymással, kibeszélik egymást, rosszat akarnak a másiknak. Én nőként (28) nagyon sok rossz tapasztalatom van. Férfiakkal sokkal jobban kijöttem az életem során. Barátnőim sincsenek, mert mindegyik nagyon furcsa volt állandoan
júl. 6. 21:20
 59/71 anonim ***** válasza:
Mi lett vegul?
júl. 6. 22:42
 60/71 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Másodikán voltam uh-n korai volt még csak annyit mondott hogy ott van valami és mondta menjek vissza egy hét múlva szóval a tegnap voltam ,és megint azt mondta hogy menjek vissza 1 hét múlva hogy lássuk fejlődik e. De most kaptam tőle képet róla a múltkor nem adott semmit nem mutatott semmit de most igen na mindegy a lényeg az hogy teljesen be vagyok szarva rendesen rám ijesztet hogy lehet nem fejlődik mert még mindig kicsi. A képen azt írja hogy 1.7cm most akor az a petezsáknak a mérete? Szóval 17mm akor? És 4 hetes vagyok ? Ha 17mm a petezsák akor az nem túl nagy már 4 hetesnek? Nem tudom nem értek hozzá! A masik dolog meg már ugye 2 hete késik es csináltam egy tesztet a tegnap és full erős pozitiv lett szóval az első ami végre erős pozitiv! Meg ahogy számolom hogyha az utolsó menstruációm első napjától számolom akor az május 27 volt akor most 6 hetes lennék és pár napos nem 4 hetes és pár napos.

Lehet késői ovulációból sikerült?

Na mindegy megint vissza kell menjek 1 hét múlva.

Itt a kép: [link]

júl. 10. 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!